EmiratesΗ Emirates Airline, με τη μακροχρόνια δέσμευσή της στις αθλητικές χορηγίες και στις αθλητικές εκδηλώσεις ομάδων σε όλο τον κόσμο, είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της Ελληνικής Ομάδας που θα συμμετέχει στους τελικούς αγώνες του Intersport Beach Volley Tour 2010 στο Ντουμπάι και προσφέρει εισιτήρια προς Ντουμπάι στους νικητές του τουρνουά Squash του Αθλητικού Κέντρου Βάρης.

Η Emirates είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, εκτός από τη χορηγία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει ενεργά διαφορετικές κατηγορίες αθλητικών δραστηριοτήτων και δείχνει ενεργά το ενδιαφέρον της για το μέλλον του αθλητισμού της Ελλάδας.

EmiratesΕιδικότερα, η Emirates είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του Intersport Beach Volley Tour 2010. Το τουρνουά διοργανώνεται με το Αθλητικό Κέντρο Βάρης, είναι το μόνο ερασιτεχνικό τουρνουά beach volley στην Ελλάδα και πραγματοποιείται σε 6 διαφορετικούς αγώνες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, και τη Λάρισα, από το Μάιο μέχρι και τον Ιούλιο. Από τα αποτελέσματα των αγώνων, οι πρώτες 2 ομάδες ανδρών και γυναικών θα συμμετέχουν σε αγώνες στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η Emirates έχει προσφέρει 12 εισιτήρια για παίκτες και διοργανωτές για να συμμετέχουν στον τελικό.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 2 εισιτήρια Επιχειρηματικής θέσης για το Ντουμπάι για τους νικητές του τουρνουά Squash του Αθλητικού Κέντρου Βάρης το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Μάρτιο έως και τον Μάιο 2010. Οι νικητές θα μπουν σε 3 κατηγορίες (Επαγγελματικό Ανδρών, Ερασιτεχνικό Ανδρών και Ερασιτεχνικό Γυναικών) με βάση τα συνολικά αποτελέσματα από τους αγώνες.

Ο κ. Γιώργος Πιπεργιάς, Ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Αθλητικού Κέντρο Βάρης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Emirates Airlines για την υποστήριξή της στις εκδηλώσεις μας. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που λαμβάνουμε σημαντικά δώρα για τους νικητές των τουρνουά squash και beach volley που έχουμε οργανώσει- κάτι που δίνει κίνητρο στους συμμετέχοντες για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Το τουρνουά Intersport Beach Volley Tour 2010 είναι το πρώτο αυτού του είδους, φέρνοντας το συγκεκριμένο άθλημα πιο κοντά στους ερασιτέχνες παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που συνδέουμε το όνομα της Emirates με τις εκδηλώσεις του Αθλητικού Κέντρου Βάρης και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες».

Ο Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα,Terry Flynn, ανέφερε: «Η Emirates έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και κάνει συνεχής προσπάθειες για στήριξη πρωτοβουλιών και ομάδων. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επενδύσει στην Ελληνική αθλητική αγορά ξεκινώντας από τη χορηγία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, το μίνι πρωτάθλημα Μπέιζμπολ και στη συνέχεια με την υποστήριξη των τουρνουά squash και beach volley. Είναι τιμή μας που έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε τοπικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης να προωθούμε νέα αθλήματα όπως το squash στο Ελληνικό κοινό».

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr