Ανακοινώθηκε το θερινό πρόγραμμα της British AirwaysH British Airways ανακοινώνει το πρόγραμμα δρομολογίων της για τη θερινή περίοδο. Τέσσερις πτήσεις καθημερινά από Αθήνα για Λονδίνο Heathrow & τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο Gatwick.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού την θερινή περίοδο, η British Airways ενισχύει το πρόγραμμα πτήσεών της από και προς την Ελλάδα κατά τους μήνες Μάϊο έως και Οκτώβριο με μια επιπλέον πτήση από την Αθήνα και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά το δρομολόγιο Αθήνα - Λονδίνο Heathrow - Αθήνα, θα ενισχυθεί από τις 28 Μαρτίου με την προσθήκη της πτήσης ΒΑ639 από Αθήνα και ΒΑ638 από το Heathrow του Λονδίνου.

Έτσι οι πτήσεις της British Airways διαμορφώνονται ως εξής:

Ανακοινώθηκε το θερινό πρόγραμμα της British Airways

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr