Νέος GSA της Austrian Airlines στην ΕλλάδαΗ Austrian Airlines αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με την Γενική Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα την Εταιρεία GOLDAIR: Από 1ης Ιανουαρίου 2011, η Deutsche Lufthansa θα ενεργεί ως GSA της Austrian Airlines.

Εμπιστευόμενη τη Γενική Αντιπροσωπεία Πωλήσεων στη Deutsche Lufthansa, η Austrian Airlines θα επωφεληθεί από την εξειδικευμένη εμπειρία της Lufthansa και την προοπτική βελτίωσης των πωλήσεων της στην Ελλάδα.Ο νέος Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων θα διαχειρίζεται για λογαριασμό της Austrian Airlines το πελατολόγιο των ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και τους εταιρικούς πελάτες.

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων - GSA

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) είναι ο εκπρόσωπος πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας για μια συγκεκριμένη χώρα ή ευρύτερη περιφέρεια. Ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Austrian Airlines στην Ελλάδα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις όλων των προϊόντων της εταιρίας στην Ελλάδα.

Austrian Airlines

Η Austrian Airlines είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Αυστρίας και προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο 130 προορισμών. Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το δίκτυο αυτό είναι ιδιαίτερα πυκνό: Με 44 προορισμούς, η Austrian Airlines ηγείται της αγοράς σε όλη την περιοχή αυτή. Χάρη στην ευνοϊκή γεωγραφική της θέση, στην καρδιά της Ευρώπης, ο κόμβος της εταιρίας στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης είναι η ιδανική πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Austrian Airlines είναι μέρος του Lufthansa Group, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας της Ευρώπης, και μέλος της Star Alliance, της πρώτης παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιριών

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr