Από αριστερά προς τα δεξιά:  Andreas Bierwirth, Thierry Antinori και Peter Malanik: “Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συγκεκριμένη συνεργασία. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες προοπτικές για την Austrian Airlines στο μέλλον.”Στη διάρκεια συνεδρίασης που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου 2011, το Εποπτικό Συμβούλιο της Austrian Airlines διόρισε τον κύριο Thierry Antinori (στο κέντρο της φωτογραφίας) ως Πρόεδρο του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας. Ο νέος πρόεδρος- μέχρι σήμερα Διευθυντής Marketing στο Συμβούλιο της Lufthansa German Airlines– θα αναλάβει αυτή τη θέση από 1η Απριλίου 2011.

Με τη σημερινή ανάθεση, το Εποπτικό Συμβούλιο της Austrian Airlines αύξησε τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της αεροπορικής εταιρίας που θα είναι στο μέλλον τρία– τα άλλα δύο ήδη υπάρχοντα μέλη του Συμβουλίου είναι οι Peter Malanik και Andreas Bierwirth.

Ο Stefan H. Lauer, Πρόεδρος του Ομίλου Αεροπορικών Εταιριών και Ανθρώπινου Δυναμικού στη Lufthansa AG και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Αustrian Airlines, δήλωσε τα εξής: «Η ενίσχυση του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη θετική ανάπτυξη της Austrian Airlines. Οι κύριοι Peter Malanik και Andreas Bierwirth έφεραν εις πέρας με επιτυχία την πρώτη φάση της αλλαγής πολιτικής της εταιρίας. Για τη δεύτερη φάση της αναδιάρθρωσης που αντιμετωπίζει η Austrian Airlines, ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το Εκτελεστικό της Συμβούλιο και είμαστε επομένως ευχαριστημένοι που έχουμε ως Πρόεδρο για τη νέα αυτή πρόκληση τον κύριο Thierry Antinori, ένα διευθυντή αεροπορικών εταιριών με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και ανώτατο διεθνές κύρος.»

Παράλληλα με την αποφασιστική συνέχιση των μέτρων αναδιάρθρωσης και αυστηρής διαχείρισης δαπανών, είναι επιτακτικό για την Austrian Airlines να τιθασεύσει ξανά τις ευκαιρίες ανάπτυξης και να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τον κόμβο στη Βιέννη.

«Η πρόκληση τώρα είναι να δημιουργηθούν και να αξιοποιηθούν νέες προοπτικές και μια λιτότερη και αποδοτικότερη Austrian Airlines,» τόνισε ο Stefan H. Lauer.«Ο Thierry Antinori είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ενισχύσει την ομάδα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του στην αεροπορική βιομηχανία και να ανατρέξει σε μια επιτυχημένη περίοδο στα ηνία του τμήματος marketing και πωλήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Lufthansa passenger airline. Επιπλέον, έχει επιδείξει την εξαιρετική του εμπειρία και τεχνογνωσία στην αναδιάρθρωση στη διάρκεια του προγράμματος περικοπών δαπανών Lufthansa Climb 2011, που σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει τα κέρδη της εταιρίας.»

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Andreas Bierwirth, Thierry Antinori και Peter Malanik

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr