H Austrian σε κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010Η αεροπορική εταιρία έλαβε τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Kαλύτερη Τροφοδοσία Business Class» και «Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας στην Ευρώπη». Η Austrian Airlines επιβραβεύτηκε καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010.

Περισσότεροι από 18 εκ. επιβάτες από πάνω από 100 χώρες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη δημοσκόπηση επιβατικού κοινού, ψηφίζοντας την Austrian Airlines ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες. Η δεύτερη θέση της Austrian Airlines στην κατηγορία “Kαλύτερη Τροφοδοσία Business Class” αναδεικνύει την αποκλειστική υπηρεσία DO&CO εν πτήσει. Η Austrian Airlines ήταν η μοναδική Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που κατετάγη στις τρεις κορυφαίες θέσεις.

Επίσης, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία “Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας”, που υποδηλώνει ότι η Austrian Airlines είναι Νούμερο 2 στην Ευρώπη σε αυτή την κατηγορία. Εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Austrian, ο κύριος Andreas Bierwirth δήλωσε τα εξής: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να απολαύσουμε αυτές τις κορυφαίες θέσεις με τα μέλη του προσωπικού μας. Τα επίπεδα της εταιρίας μας όσον αφορά την ποιότητα και τις υπηρεσίες θεωρούνται από τα ανώτερα του κόσμου. Το προσωπικό αέρος και η αποκλειστική υπηρεσία DO&CO μας διακρίνουν ολοφάνερα συγκριτικά με το διεθνή ανταγωνισμό.”

 Η Skytrax, εταιρία δημοσκοπήσεων με εξειδίκευση στην αεροπορική βιομηχανία, διενεργεί την έρευνα αυτή από το 1999.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr