Οι απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines (NYSE: DAL) που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK το καλοκαίρι του 2016 είναι τώρα διαθέσιμες προς πώληση. Οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2016, πέντε φορές την εβδομάδα, θα γίνουν καθημερινές  από τις 24 Μαΐου 2016 και θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις. Από τις 27 Μαΐου 2014, θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας το συνολικό  αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

Οι απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines (NYSE: DAL) που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK το καλοκαίρι του 2016 είναι τώρα διαθέσιμες προς πώληση. Οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2016, πέντε φορές την εβδομάδα, θα γίνουν καθημερινές από τις 24 Μαΐου 2016 και θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις. Από τις 27 Μαΐου 2014, θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

«Η επένδυση μας στον κόμβο μας της Νέας Υόρκης-JFK σημαίνει ότι προσφέρουμε μεγαλύτερη δυνατότητα ανταποκρίσεων στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ και σε μετέπειτα προορισμούς», δήλωσε ο Nat Pieper, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Στο μεταξύ, οι ΗΠΑ είναι μια από τις κορυφαίες αγορές όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών προς την Ελλάδα και με τις πτήσεις να ξεκινούν νωρίτερα από ότι φέτος και την αύξηση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων ανά εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι, ανταποκρινόμαστε στην υψηλότερη ταξιδιωτική ζήτηση που σημειώνεται αυτή την περίοδο και υποστηρίζουμε τον εισερχόμενο τουρισμό».

Το πρόγραμμα πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης –JFK είναι το εξής:

Αριθμός πτήσης Αναχώρηση Άφιξη Αεροσκάφος
DL256 Αθήνα, στις 12.00 Νέα Υόρκη-JFK στις 15.55 Airbus A330-300
DL494 Νέα Υόρκη-JFK στις 17.11 Αθήνα, στις 09.35 (επόμενη ημέρα)10.00 Airbus A330-300
Αριθμός πτήσης Αναχώρηση Άφιξη Αεροσκάφος
DL45 Αθήνα, στις 14.10 Νέα Υόρκη-JFK στις 18.10 Boeing 767-400
DL46 Νέα Υόρκη-JFK στις 19.30 Αθήνα, στις 12.25 (επόμενη ημέρα) Boeing 767-400

 

Οι πτήσεις της Delta προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τα οποία περιλαμβάνουν καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και μια ποικιλία γαστρονομικών επιλογών εμπνευσμένων από τοπικές κουζίνες στην κατηγορία Delta One, καθώς και με κλινοσκεπάσματα Westin Heavenly Inflight Bedding από τα Westin Hotels & Resorts. Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται από έως και περισσότερο από 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκλιση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Economy class καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Σε όλο το αεροσκάφος, όλοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην on-demand υπηρεσία ψυχαγωγίαςκαι Wi-Fi έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ακόμα και στα 30.000 πόδια. Από τη Νέα Υόρκη-JFK οι επιβάτες μπορούν συνεχίσουν σε περισσότερους από 60 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, του Ορλάντο και του Σαν Φρανσίσκο.

Ο κόμβος της Delta στη Νέα Υόρκη-JFK διαθέτει ποικιλία παροχών για τους επιβάτες, μεταξύ αυτών πολλαπλές επιλογές καταστημάτων εστίασης και λιανικής πώλησης. Οι επιβάτες της DeltaOne απολαμβάνουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στο DeltaSkyClub, με την ανοιχτή βεράντα SkyDeck και ειδικά επιλεγμένες επιλογές φαγητού και ποτών.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση σε κάποια από τις απευθείας πτήσεις της Delta για ΗΠΑ μπορούν να επικοινωνούν με την εξειδικευμένη ομάδα κρατήσεων της Delta στο 211 180 9475, να επισκεφθούν το delta.com ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr