Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Η πρωτεύουσα του Κατάρ, το Μπαχρέιν, η Μουσκάτ και το Κουβέιτ θα εξυπηρετούνται με μία επιπλέον καθημερινή πτήση – αυξάνοντας τις περιφερειακές πτήσεις της εταιρείας σε 28 και αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων από Ντουμπάι σε προορισμούς της Μέσης Ανατολής σε 276. 

Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Η Emirates θα αυξήσει τις καθημερινές πτήσεις προς Μουσκάτ, από δύο σε τρεις και προς Μπαχρέιν από τρεις σε τέσσερις, ενώ οι καθημερινές πτήσεις προς το Κουβέιτ θα αυξηθούν σε έξι από πέντε που πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα.

«Αυτή είναι μια σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών μας στην περιοχή, δίνοντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευκολία», δήλωσε ο Σεΐχης Majid Al Mualla, Divisional Senior Vice President, Commercial Operation της Emirates. «Με επτά καθημερινές πτήσεις προς Ντόχα, κανένας άλλος προορισμός της Emirates δεν έχει τον ίδιο αριθμό πτήσεων καθημερινά. Θα ξεπεράσει τον αριθμό πτήσεων προς Μπανγκόγκ, ενώ βρίσκεται αρκετά ψηλότερα από τη Σιγκαπούρη και το Χίθροου του Λονδίνου. Οι επιπλέον πτήσεις θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας, όπως το πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήση ice με έως και 1800 κανάλια με ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και μουσική, τα οποία μπορούν να εξερευνήσουν οι επιβάτες μας ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους», πρόσθεσε ο Σεΐχης Majid.

 

Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την 1η Δεκεμβρίου και μετατρέπει την Ντόχα σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων στο δίκτυο της στην περιοχή. Με την αύξηση των καθημερινών πτήσεων από 6 σε 7, η Ντόχα μετατρέπεται σε προορισμό με τη μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων της Emirates, ξεπερνώντας την Μπανγκόγκ, τη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.Πέρα από την Ντόχα, το Μουσκάτ, το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ, οι 276 εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates προς τις περιοχές του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής και του Ιράν θα καλύπτουν επίσης και το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, το Ιράκ, το Ιράν, την Ιορδανία, το Λίβανο και την Υεμένη. Οι προορισμοί υποστηρίζονται από ένα συνδυασμό αεροσκαφών τύπου Boeing και Airbus. Το δημοφιλές αεροσκάφος A380 της Emirates ήδη εξυπηρετεί το δρομολόγιο προς την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 16 Ιουλίου, το Κουβέιτ θα αποτελεί το δεύτερο προορισμό του Α380 της Emirates στη συγκεκριμένη περιοχή, ένα δρομολόγιο που συμπίπτει με την επέτειο 25 ετών εξυπηρέτησης του συγκεκριμένου προορισμού από την Emirates.

Οι επιπλέον πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 1 Δεκεμβρίου 2014:

Μουσκάτ:

Η πτήση με κωδικό EK 864, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:50 με ώρα άφιξης στη Μουσκάτ στις 18:00.
Η πτήση με κωδικό EK 865, θα αναχωρεί από την Μουσκάτ στις 19:15 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 00:15.

Μπαχρέιν:
Η πτήση με κωδικό EK 833, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 22:15 με ώρα άφιξης στο Μπαχρέιν στις 22:30.
Η πτήση με κωδικό EK834, θα αναχωρεί από το Μπαχρέιν στις 23:55 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 02:05.

Κουβέιτ:
Η πτήση με κωδικό EK 873 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:10 με ώρα άφιξης στο Κουβέιτ στις 11:00.
Η πτήση με κωδικό EK 874 θα αναχωρεί από το Κουβέιτ στις 12:30 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 15:10

Ντόχα:
Η πτήση με κωδικό EK 881 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 19:20 με ώρα άφιξης στην Ντόχα στις 19:30
Η πτήση με κωδικό EK882 θα αναχωρεί από την Ντόχα στις 21:25 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 23:30

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr