Η Emirates ανακοινώνει την παράδοση του 43ου και 44ου αεροσκάφους A380 που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Airbus Finkenwerder στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η Emirates ανακοινώνει την παράδοση του 43ου και 44ου αεροσκάφους A380 που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμρβίου, στις εγκαταστάσεις της Airbus Finkenwerder στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η Emirates διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών Α380 στον κόσμο, με ένα στα τρία αεροσκάφη τύπου Α380 που πραγματοποιούν πτήσεις να φέρει το λογότυπό της. Η Emirates υπήρξε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προέβη σε παραγγελία τέτοιου τύπου αεροσκαφών το 2000, ενώ προχώρησε σε παραγγελία επιπλέον 50 αεροσκαφών Α380 κατά τη διάρκεια του Dubai Air Show, το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Το 2013, η Emirates παρέλαβε 13 αεροσκάφη Α380, ενώ το 2014 θα παραλάβει επιπλέον 13.

«Οι πελάτες μας αγαπούν το αεροσκάφος A380 - από τις ήσυχες καμπίνες και την ευρύχωρη διαρρύθμιση του κυρίως καταστρώματος, στο on-board lounge και τα shower spas στις premium καμπίνες μας. Είναι ένα εξαιρετικό αεροσκάφος στο οποίο έχουμε κάνει βελτιώσεις με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μεγαλύτερες ανέσεις και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα εν πτήσει. Από λειτουργικής πλευράς, το Α380 παραμένει ένα από τα πιο αποδοτικά αεροσκάφη ανά επιβάτη, ενώ παράλληλα μας προσφέρει ευελιξία και συμβάλλει στην ανταπόκριση της ζήτησης που παρουσιάζεται σε αεροδρόμια με περιορισμένα slots», δήλωσε ο Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline. «Πραγματοποιούμε συνεχείς βελτιώσεις στο A380, τόσο ο κατασκευαστής, όσο και εμείς στην Emirates, ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εν πτήσει. Για παράδειγμα, τα τελευταία αεροσκάφη Α380 της Emirates έχουν εξοπλιστεί με ακόμη μεγαλύτερες οθόνες LCD υψηλής ευκρίνειας με στόχο να βελτιώσουμε την εμπειρία ψυχαγωγίας εν πτήσει. Επιπλέον, προσφέρουμε στους επιβάτες μας νέα tablets με οθόνη αφής που τους επιτρέπει να ελέγχουν όλες τις λειτουργίες των καθισμάτων τους και να επιλέγουν ταινίες με ένα μόνο άγγιγμα. Όλα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες, αλλά προσθέτοντάς τις όλες μαζί προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία πτήσης», πρόσθεσε.

Τα δύο νέα αεροσκάφη A380 της Emirates προσφέρουν 14 καθίσματα στην Πρώτη, 76 καθίσματα στη Διακεκριμένη και 427 καθίσματα στην Οικονομική Θέση και θα ξεκινήσουν τις πτήσεις τους στις 21 Δεκεμβρίου, αρχικά πραγματοποιώντας δρομολόγια προς Μαυρίκιο και Μόναχο.

Η Emirates ανακοινώνει την παράδοση του 43ου και 44ου αεροσκάφους A380 που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Airbus Finkenwerder στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η αεροπορική εταιρεία εξακολουθεί να έχει σε παραγγελία 96 αεροσκάφη τύπου Α380 συνολικής αξίας 43 δισ. δολαρίων, 71 εκ των οποίων αναμένεται να παραδοθούν εντός των επόμενων πέντε ετών και πριν το τέλος του 2018.

Από τον κόμβο στο Ντουμπάι και τον τερματικό σταθμό αποκλειστικά για τέτοιου τύπου αεροσκάφη, τα Α380 της Emirates διασχίζουν τον κόσμο πραγματοποιώντας πτήσεις προς 24 προορισμούς, από το Λος Άντζελες έως και το Ώκλαντ. Αναγνωρίζοντας το εύρος υπηρεσιών του A380, η Emirates πραγματοποιεί σήμερα τη μεγαλύτερη non-stop πτήση με αεροσκάφος A380 στον κόσμο (13.414 χλμ), πραγματοποιώντας καθημερινά το δρομολόγιο Ντουμπάι-Λος Άντζελες, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Η συντομότερη πτήση με Α380 της Emirates είναι μεταξύ Μπανγκόκ και Χονγκ Κονγκ (1.900 χλμ).

Οι προορισμοί της Emirates που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Α380 είναι: Άμστερνταμ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο (Heathrow), Λος Άντζελες, Μάντσεστερ, Μαυρίκιος, Μελβούρνη, Μόσχα, Μόναχο, Μπανγκόκ, Μπρίσμπεϊν, Νέα Υόρκη (JFK), Ντουμπάι, Παρίσι, Πεκίνο, Ρώμη, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Σαγκάη, Σύδνεϋ, Τζέντα Τορόντο, Όκλαντ και Χονγκ Κονγκ. Η Emirates θα ξεκινήσει τακτικά δρομολόγια με αεροσκάφος A380 προς Ζυρίχη από τον Ιανουάριο του 2014.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr