Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings. Σταδιακά, η Germanwings αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη. Ως «Νέα Germanwings», η εταιρία ξεκινά με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη, προσθέτοντας παράλληλα στο πρόγραμμά της και το Ντίσελντορφ. Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (18), Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings.

Σταδιακά, η Germanwings αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη. Ως «Νέα Germanwings», η εταιρία ξεκινά με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη, προσθέτοντας παράλληλα στο πρόγραμμά της και το Ντίσελντορφ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings. Σταδιακά, η Germanwings αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη. Ως «Νέα Germanwings», η εταιρία ξεκινά με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη, προσθέτοντας παράλληλα στο πρόγραμμά της και το Ντίσελντορφ. Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (18), Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).Στην πρώτη φάση της ανάληψης των δρομολογίων του θερινού προγράμματος για το 2014, η Germanwings θα εκτελεί τα εσωτερικά δρομολόγια από Ντίσελντορφ προς Δρέσδη, Λειψία και Νυρεμβέργη, πραγματοποιώντας 16 πτήσεις την εβδομάδα από/ προς τον κάθε προορισμό.

Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, κατά το θερινό πρόγραμμα 2014 η Germanwings θα εξυπηρετεί τους εξής προορισμούς (εντός παρενθέσεως η συχνότητα των δρομολογίων ανά εβδομάδα): Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (18), Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).

Από φέτος το καλοκαίρι, η Germanwings εγκαινίασε μια εντελώς καινούρια και μοντέρνα πρόταση όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, που επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της να ταξιδεύουν "a la carte". Οι ταξιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους πακέτο υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους ταξίδι χωρίς επιπλέον υπηρεσίες είτε για μιας υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία με πολλές παροχές και επιπλέον ανέσεις που προσαρμόζονται απόλυτα στις ατομικές τους απαιτήσεις.

Το ερχόμενο καλοκαίρι η Germanwings θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου 2014, η αεροπορική εταιρία θα αναλάβει τα δρομολόγια της μητρικής Lufthansa, εγκαινιάζοντας παράλληλα και νέους προορισμούς. Έτσι, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, θα διατίθενται συνολικά 31 προορισμοί για κρατήσεις με Germanwings. Σταδιακά, η Germanwings αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη. Ως «Νέα Germanwings», η εταιρία ξεκινά με την αποστολή να φέρει την επανάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη, προσθέτοντας παράλληλα στο πρόγραμμά της και το Ντίσελντορφ. Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (18), Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).Η Νέα Germanwings θα προσφέρει και από το Ντίσελντορφ τις τρεις κατηγορίες ναύλου με διαφορετικές υπηρεσίες και πακέτα: Η κατηγορία "Best" αποτελεί την κατηγορία ανώτερης ποιότητας, που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των Business travelers αλλά είναι εξίσου ελκυστική και στους απαιτητικούς ταξιδιώτες αναψυχής. Η κατηγορία "Smart" προσφέρει πρόσθετες ή εξατομικευμένες συμπληρωματικές παροχές και η κατηγορία "Basic" αφορά στον καθαρά οικονομικό, χαμηλού κόστους ναύλο.

Ο ναύλος "Best" αποτελεί το καλύτερο προϊόν που προσφέρεται αυτή τη στιγμή σε χαμηλού κόστους ενδο-ευρωπαϊκές πτήσεις και θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο: οι θέσεις αυτού του ναύλου βρίσκονται στις τρεις πρώτες σειρές, όπου ο επιβάτης απολαμβάνει μεγαλύτερο χώρο καθίσματος (81,2 εκατοστά) ενώ η ενδιάμεση θέση διατηρείται κενή δίπλα του, για μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, ο ναύλος "Best" εξασφαλίζει την πρόσβαση σε όλες τις lounges της Lufthansa, προτεραιότητα κατά το check-in και ταχεία μετάβαση από τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς και μεγαλύτερη πίστωση μιλίων στα μέλη του Miles & More και HON Circle Miles. Ακόμη, ο επιβάτης μπορεί να μεταφέρει το διπλάσιο βάρος αποσκευών (δύο αποσκευές βάρους 23 κιλών η καθεμιά), απολαμβάνει ευελιξία στην τροποποίηση ή ακύρωση των πτήσεών του, ενώ εντός καμπίνας μπορεί να απολαμβάνει à la carte μενού γευμάτων.

Ο ναύλος "Smart" της νέας Germanwings είναι ο νέος βασικός ναύλος και αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή Economy με πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Στο συγκεκριμένο ναύλο, οι θέσεις βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους και είναι εξίσου ευρύχωρες με εκείνες του ναύλου "Best" (81,2 εκατοστά). Επίσης ο ναύλος "Smart" περιλαμβάνει δωρεάν ελαφρύ σνακ και αναψυκτικά και δωρεάν μεταφορά μιας αποσκευής μέγιστου βάρους 23 κιλών.

Ο χαμηλότερος ναύλος "Basic" αποτελεί το κλασικό προϊόν μιας χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας. Για παράδειγμα, δεν περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και δωρεάν μεταφορά αποσκευών ενώ οι θέσεις ξεκινούν από τη σειρά 11.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr