Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη καθημερινής πτήσης προς το αεροδρόμιο Khawaja Rawash της Καμπούλ στο Αφγανιστάν από τις 4 Δεκεμβρίου 2013. Η καθημερινή πτήση προς την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν αποτελεί τον πρώτο προορισμό της Emirates στη συγκεκριμένη χώρα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A340-500 διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων, προσφέροντας 12 καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 στη Διακεκριμένη και 204 καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Η πτήση με κωδικό EK 640 θα αναχωρεί καθημερινά από το Ντουμπάι στις 09.55 με ώρα άφιξης στην Καμπούλ στις 13.15. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό EK 641 θα αναχωρεί από την Καμπούλ στις 15.30, με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 18.00.Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη καθημερινής πτήσης προς το αεροδρόμιο Khawaja Rawash της Καμπούλ στο Αφγανιστάν από τις 4 Δεκεμβρίου 2013. Η καθημερινή πτήση προς την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν αποτελεί τον πρώτο προορισμό της Emirates στη συγκεκριμένη χώρα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A340-500 διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων, προσφέροντας 12 καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 στη Διακεκριμένη και 204 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

«Η Emirates διαπίστωσε την ανάγκη μιας premium υπηρεσίας αερομεταφοράς μεταξύ Ντουμπάι και Καμπούλ. Με το νέο αυτό δρομολόγιο, η Emirates θα είναι σε θέση να προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Καμπούλ εξαιρετικές υπηρεσίες παγκόσμιας διασύνδεσης μέσω Ντουμπάι, σε συνδυασμό με τα βραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για τα οποία είναι γνωστή. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εξυπηρέτηση επιβατών Πρώτης Θέσης, της μοναδικής μεταξύ Ντουμπάι και Καμπούλ», δήλωσε ο Barry Brown, Emirates' Divisional Senior Vice President, Commercial Operations East. «Πιστεύουμε ότι η πτήση θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική/δημοφιλής σε επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, καθώς και Αφγανούς υπηκόους που επιστρέφουν στη χώρα τους για να επισκεφθούν τους φίλους και την οικογένειά τους. Επιπλέον, θα προσφέρει νέες ευκαιρίες μεταφοράς εμπορευματικών φορτίων και ιδιαίτερα φαρμακευτικών προϊόντων, ευπαθών τροφίμων και υλικών κατασκευής».
Η πτήση με κωδικό EK 640 θα αναχωρεί καθημερινά από το Ντουμπάι στις 09.55 με ώρα άφιξης στην Καμπούλ στις 13.15. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό EK 641 θα αναχωρεί από την Καμπούλ στις 15.30, με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 18.00.

Η Καμπούλ θα είναι ο 138ος προορισμός που εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, ακολουθώντας αυτούς προς το αεροδρόμιο Κλαρκ στις Φιλιππίνες την 1η Οκτωβρίου, το Κονακρί στη Γουινέα στις 27 Οκτωβρίου και στη Σιαλκότ στο Πακιστάν, στις 5 Νοεμβρίου 2013. Εισιτήρια για το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι διαθέσιμα προς πώληση με άμεση ισχύ από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το γραφείο εισιτηρίων της Emirates στη χώρα σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr