Η Air Canada rouge κατακτά τους ουρανούς σήμερα καθώς ξεκινά εποχιακές απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο / Μόντρεαλ. Η Air Canada rouge είναι η νέα αεροπορική εταιρεία διακοπών της Air Canada, μέλος του Air Canada Leisure Group, μαζί με την Air Canada Vacations. H Air Canada rouge προσφέρει 4 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Τορόντο και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Μόντρεαλ, δρομολογώντας αεροσκάφη 767-300ER της Boeing τα οποία προσφέρουν τρεις άνετες επιλογές θέσεων: rouge, rouge Plus και Premium rouge.Η Air Canada rouge κατακτά τους ουρανούς σήμερα καθώς ξεκινά εποχιακές απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο/ Μόντρεαλ. Η Air Canada rouge είναι η νέα αεροπορική εταιρεία διακοπών της Air Canada, μέλος του Air Canada Leisure Group μαζί με την Air Canada Vacations. H Air Canada rouge προσφέρει 4 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Τορόντο και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Μόντρεαλ, δρομολογώντας αεροσκάφη 767-300ER της Boeing, τα οποία προσφέρουν τρεις άνετες επιλογές θέσεων: rouge, rouge Plus και Premium rouge.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε σήμερα αυτή τη νέα γραμμή και συνδέουμε την Αθήνα με το Τορόντο και το Μόντρεαλ», δήλωσε ο Michael Friisdahl, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Air Canada rouge. «Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέου είδους υπηρεσία ταξιδιού αναψυχής με εξαιρετικές υπηρεσίες, αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, ένα χαλαρό εν-πτήσει περιβάλλον και ένα πλήθος προνομίων από την Air Canada και την Air Canada Vacations, όλα σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα στο aircanada.com, aircanadavacations.com, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα. Με την Air Canada rouge οι διακοπές σας έρχονται ήδη», τόνισε.

Η Isabelle Knoblauch, Γενική Διευθύντρια Ελβετίας, Αυστρίας, Ιταλίας και Ελλάδας της Air Canada φιλοξένησε την τελετή της εναρκτήριας πτήσης του δρομολογίου Αθήνα-Τορόντο. Μαζί της βρέθηκε ο Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα κ. Robert Peck καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Δρ.Ιωάννης Παράσχης και η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing.

Εξυπηρέτηση Πελατών και Παροχές

• Η Air Canada rouge έχει επενδύσει στο προσωπικό καμπίνας, το οποίο έχει εκπαιδευτεί όχι μόνο σε θέματα ασφαλείας αλλά και στην Υπεροχή στην Εξυπηρέτηση Πελατών προκειμένου να διασφαλιστεί η φιλική εξυπηρέτηση εν πτήσει. Οι διακοπές των πελατών κυριολεκτικά αρχίζουν και τελειώνουν στα αεροσκάφη Air Canada rouge.

• Οι πελάτες της Air Canada rouge απολαμβάνουν γρήγορο και άνετο check-in μέσω της Air Canada με online check 24 ώρες πριν την ώρα πτήσης, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων και του διαδικτύου.

• Η γενναιόδωρη πολιτική της Air Canada σε ό,τι αφορά το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για να επιλέξει κάποιος την Air Canada rouge και οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε βολικές συνδέσεις μέσω του δικτύου της Air Canada.

Air Canada Boeing 777 Economy ClassΔωρεάν γεύματα και μη αλκοολούχα ποτά θα σερβίρονται στις πτήσεις από και προς την Ευρώπη, ενώ προσφέρονται προς αγορά αλκοολούχα ποτά και κρασιά. Το περιοδικό enRoute της Air Canada θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλες τις πτήσεις.

• Δωρεάν γεύματα με κρασί και μη αλκοολούχα ποτά θα παρέχονται σε πελάτες Premium rouge σε όλες τις πτήσεις.

• Ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι, σετ προσωπικών ειδών και ζεστή πετσέτα προσφέρονται επίσης στους πελάτες Premium rouge στις πτήσεις από και προς την Ευρώπη.

• Για τη διασκέδαση επί του αεροσκάφους, οι πελάτες της Air Canada rouge θα έχουν πρόσβαση στο player, το επόμενης γενιάς σύστημα διασκέδασης εν πτήσει με πρόσβαση από ασύρματες συσκευές. Το player θα παρέχεται δωρεάν μέχρι την 1η Αυγούστου ενώ οι πελάτες των θέσεων rouge και rouge Plus θα καταβάλλουν το ποσό των 5 δολαρίων Καναδά για απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και προγράμματα για παιδιά. Η πρόσβαση σε λίστες μουσικής και πληροφορίες για τον προορισμό θα παρέχεται δωρεάν.

• Οι πελάτες της Air Canada rouge θα βρίσκονται στα ικανά χέρια των πιλότων της Air Canada, οι οποίοι έχουν κερδίσει παγκόσμια φήμη αριστείας στην ασφάλεια και τις επιδόσεις.

H Air Canada rouge προσφέρει 4 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Τορόντο και 2 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Μόντρεαλ, δρομολογώντας αεροσκάφη 767-300ER της Boeing τα οποία προσφέρουν τρεις άνετες επιλογές θέσεων: rouge, rouge Plus και Premium rouge.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr