Etihad flies to Sao Paolo BrazilΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε απευθείας πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Η πόλη του Σάο Πάολο αποτελεί τον 1ο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στη Νότια Αμερική. Η εναρκτήρια πτήση προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Γκουαρούλος στις 2 Ιουνίου, τοπική ώρα 16:35 και πραγματοποιήθηκε από αεροσκάφος τύπου Airbus A340-500.

Το νέο δρομολόγιο προς Βραζιλία αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Etihad Airways καθώς αποτελεί την είσοδο της αεροπορικής στην έκτη για εκείνη ήπειρο και σημαντική κίνηση ενίσχυσης της παρουσίας της στις ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, και της Κίνας. Η Βραζιλία έχει την έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο – μεγαλύτερη από την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου – και αποτελεί την μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη πόλη της Ν. Αμερικής με πληθυσμό σχεδόν 200 εκατ.

Η πρώτη εμπορική πτήση της Etihad Airways (στη Βηρυττό) πριν από 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε με μισθωμένο αεροπλάνο, μέσω προγράμματος μίσθωσης αεροσκαφών wet-lease και επανδρωμένο με προσωπικό από τη Βραζιλία. Αρκετοί εργαζόμενοι πληρώματος καμπίνας και πιλότων εκείνης της πτήσης συνεχίζουν να συνεργάζονται με την Etihad Airways, την Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο, με τον δικό της στόλο 77 σύγχρονων αεροσκαφών.

Πτήσεις προς Σάο Πάολο Βραζιλίας με την EtihadΗ πτήση της Etihad Airways στο Σάο Πάολο πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A340-500, 3 καμπινών και 240 θέσεων– 12 θέσεις στη Diamond First, 28 θέσεις στην Pearl Business και 200 θέσεις στην Coral Economy.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr