Η Austrian συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου της, με την ολοκλήρωση ενός καινούριου αεροσκάφους Boeing 777, που ήδη ταξιδεύει προς τη Μπανγκόκ και το Τόκιο με νέα εσωτερική διακόσμηση. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η άνεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και στο Boeing 767 που θα ταξιδεύει προς το Ντουμπάι. Μέχρι τον Απρίλιο, θα έχουν αναβαθμιστεί 6 Boeing 767 και 4 Boeing 777. Από τα highlights της απόλαυσης εν πτήσει, ξεχωρίζουν τα άνετα καθίσματα της Business Class με απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους 2 μέτρων, τα άνετα καθίσματα της Economy Class, η συνεχής διασκέδαση στις μακρινές πτήσεις μέσω του νέου ψυχαγωγικού συστήματος όπου έχει προστεθεί video-on-demand και φυσικά, μέσω των βραβευμένων γευμάτων της DO & CO.Η Austrian συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου της, με την ολοκλήρωση ενός καινούριου αεροσκάφους Boeing 777, που ήδη ταξιδεύει προς τη Μπανγκόκ και το Τόκιο με νέα εσωτερική διακόσμηση. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η άνεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και στο Boeing 767 που θα ταξιδεύει προς το Ντουμπάι. Μέχρι τον Απρίλιο, θα έχουν αναβαθμιστεί 6 αεροσκάφη τύπου Boeing 767 και 4 αεροσκάφη τύπου Boeing 777.

Από τα highlights της απόλαυσης εν πτήσει, ξεχωρίζουν τα άνετα καθίσματα της Business Class με απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους 2 μέτρων, τα άνετα καθίσματα της Economy Class, η συνεχής διασκέδαση στις μακρινές πτήσεις μέσω του νέου ψυχαγωγικού συστήματος όπου έχει προστεθεί video-on-demand και φυσικά, μέσω των βραβευμένων γευμάτων της DO & CO.
Η Austrian συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου της, με την ολοκλήρωση ενός καινούριου αεροσκάφους Boeing 777, που ήδη ταξιδεύει προς τη Μπανγκόκ και το Τόκιο με νέα εσωτερική διακόσμηση. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η άνεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και στο Boeing 767 που θα ταξιδεύει προς το Ντουμπάι. Μέχρι τον Απρίλιο, θα έχουν αναβαθμιστεί 6 Boeing 767 και 4 Boeing 777. Από τα highlights της απόλαυσης εν πτήσει, ξεχωρίζουν τα άνετα καθίσματα της Business Class με απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους 2 μέτρων, τα άνετα καθίσματα της Economy Class, η συνεχής διασκέδαση στις μακρινές πτήσεις μέσω του νέου ψυχαγωγικού συστήματος όπου έχει προστεθεί video-on-demand και φυσικά, μέσω των βραβευμένων γευμάτων της DO & CO.Τους ερχόμενους μήνες, θα ακολουθήσουν η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον, το Τορόντο, το Μάλε, το Δελχί και το Πεκίνο, και από τις 17 Μαΐου 2013 προς το Σικάγο.

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr