Mε μια μοναδική συνεργασία, η οποία θα διευκολύνει τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates, Skywards και η, easyJet, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, ανακοινώνουν τη συμφωνία για τη δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων Skywards σε πτήσεις της easyJet. Με αυτόν τον τρόπο συνδέεται το ισχυρό δίκτυο των 31 Ευρωπαϊκών προορισμών της Emirates με όλους τους προορισμούς της easyJet. Από τις 6 Νοεμβρίου, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα Skywards μίλια τους προκειμένου να πετάξουν με την easyJet σε πάνω από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Τα μίλια, που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε το ταξίδι περιλαμβάνει πτήση της Emirates είτε όχι, δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη του Skywards να επεκτείνουν τις επιλογές μετακίνησής τους σε όλη την Ευρώπη. Η δυνατότητα εξαργύρωσης θα είναι διαθέσιμη σε όλα μέλη του Skywards, ενώ οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά.Mε μια μοναδική συνεργασία, η οποία θα διευκολύνει τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates, Skywards και η easyJet, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, ανακοινώνουν τη συμφωνία για τη δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων Skywards σε πτήσεις της easyJet. Με αυτόν τον τρόπο συνδέεται το ισχυρό δίκτυο των 31 Ευρωπαϊκών προορισμών της Emirates με όλους τους προορισμούς της easyJet.

Από τις 6 Νοεμβρίου, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα Skywards μίλια τους προκειμένου να πετάξουν με την easyJet σε πάνω από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Τα μίλια, που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε το ταξίδι περιλαμβάνει πτήση της Emirates είτε όχι, δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη του Skywards να επεκτείνουν τις επιλογές μετακίνησής τους σε όλη την Ευρώπη. Η δυνατότητα εξαργύρωσης θα είναι διαθέσιμη σε όλα μέλη του Skywards, ενώ οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά.

«Με πάνω από 130 προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η συνεργασία με την easyJet ήταν μια προφανής επιλογή για την Emirates. Όπως η Emirates, έτσι και η easyJet επεκτείνει το δίκτυό της και συνδέει όλο και περισσότερους προορισμούς μεταξύ τους, προσφέροντας στους επιβάτες απεριόριστες δυνατότητες ταξιδιού. Αυτό το συναρπαστικό νέο και η στρατηγικής σημασίας συνεργασία, θα δώσει την δυνατότητα στην μεγάλη βάση μελών του Skywards, το 31% εκ των οποίων κατοικούν στην Ευρώπη, να εξαργυρώνουν τα μίλια τους με ένα νέο τρόπο, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες του ταξιδιού τους», δήλωσε ο Thierry Antinori, Emirates Executive Vice-President, Passenger Sales Worldwide. «Επιπλέον σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί η easyJet, προστίθενται και οι νέες πτήπτήσεις της Emirates προς Λυών και Βαρσοβία που θα παρέχουν στα Skywards μέλη ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν την Ευρώπη».

Η easyJet διατηρεί το μεγαλύτερο δίκτυο μεταφορών της Ευρώπης εκτελώντας πτήσεις σε περισσότερους από 600 προορισμούς, σε περισσότερα από 130 αεροδρόμια σε πάνω από 30 χώρες, προσφέροντας έτσι εκτεταμένες επιλογές εξαργύρωσης μιλίων στα μέλη του Skywards, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε επιπλέον δρομολογίων που θα προστεθούν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Φεβρουαρίου 2013. Με τη φήμη της καινοτομίας στον τομέα του ταξιδιού που οργανώνεται διαδικτυακά η easyJet θα επεκτείνει τον απλοποιημένο τρόπο κράτησης και στα μέλη του Skywards.

«Η Emirates είναι ένας πολύ γνωστός αερομεταφορέας στην αγορά μας, με αποδεδειγμένη φήμη ότι αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Η συνεργασία με την easyJet θα τη βοηθήσει να επεκτείνει την προσβασιμότητα της, ενώ παράλληλα θα παρέχει στα μέλη του Skywards τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και στο δικό μας δίκτυο Ευρωπαϊκών προορισμών», δήλωσε ο Paul Simmons, UK Director της easyJet. «Η easyJet συνεχίζει να αναπτύσσεται ως αερομεταφορέας, μέσω της σταθερής προσήλωσής μας στην λειτουργική αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Τα μέλη του Skywards θα λάβουν θερμό καλωσόρισμα σε όλο το δίκτυο μας».

Η συμφωνία αφορά στην εξαργύρωση των μιλίων Skywards μόνο στις πτήσεις της easyJet και ισχύει για όλους τους προορισμούς σε όλο το δίκτυο της easyJet. Όλες οι εξαργυρώσεις μιλίων για τις πτήσεις μπορούν να γίνουν online μέσω της ιστοσελίδας του Skywards και περιλαμβάνουν τα τέλη και τους φόρους αεροδρομίων. Τα μέλη του Skywards θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και έξτρα παροχές και υπηρεσίες, όπως επιπλέον επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, χρησιμοποιώντας είτε μίλια Skywards είτε πληρώνοντας με μετρητά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρική σχέση εξαργύρωσης της easyJet και του Skywards, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα της easyJet στο http://www.skywards.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr