Stuttgart Airport. Photo copyright Airport StuttgartΑπό την 1η Ιανουαρίου 2013 η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, θα πραγματοποιεί περισσότερα δρομολόγια από τη Στουτγκάρδη, αυξάνοντας τις καθημερινές πτήσεις που εκτελούνται επί του παρόντος μεταξύ Στουτγκάρδης - Βερολίνου/ Tegel, από τρεις σε επτά. Με αυτό τον τρόπο η αεροπορική εταιρία ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στην αγορά.

Μέχρι στιγμής, η Germanwings ηγείται στο αεροδρόμιο Schoenefeld του Βερολίνου, αλλά με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος στις 28 Οκτωβρίου 2012, η αεροπορική εταιρία θα εναρμονίσει τις πτήσεις της με εκείνες της Lufthansa και θα ηγείται και του αεροδρομίου Βερολίνου/ Tegel μέχρι τα εγκαίνια του νέου αερολιμένα της πρωτεύουσας.
Συνεπώς, από τις αρχές του 2013 και εξής, η Germanwings θα συνδέει τη Στουτγκάρδη με το Βερολίνο/Tegel με έως και 7 καθημερινές πτήσεις. Με την επέκταση των προσφερόμενων συνδέσεων, υλοποιείται ακόμη περισσότερο η μεταβίβαση των δρομολογίων της Lufthansa στη Germanwings.
Ήδη από τον περσινό Δεκέμβριο, οι δύο εταιρίες εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση για τη μεταβίβαση όλων των απευθείας πτήσεων της Lufthansa από Στουτγκάρδη στη Germanwings.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr