germanwings a319Η χαμηλού κόστους γερμανική αεροπορική εταιρία Germanwings ανακοίνωσε το άνοιγμα των κρατήσεων για το θερινό πρόγραμμα το ερχόμενου έτους. Πολλές ελκυστικές προσφορές για τις έγκαιρες κρατήσεις!

Oι πελάτες της Germanwings μπορούν και εξασφαλίζουν την καλοκαιρινή τους διασκέδαση για την ερχόμενη χρονιά, σε πολύ ελκυστικές τιμές, με το άνοιγμα του συστήματος κρατήσεων για τη θερινή περίοδο 31 Μαρτίου – 26 Οκτωβρίου 2013 μέσω του www.germanwings.com!

Κατά την έναρξη της περιόδου των κρατήσεων, οι λάτρεις των ταξιδιών, μπορούν να ανακαλύψουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καθώς διατίθενται πολλά οικονομικά εισιτήρια σε όλα τα δρομολόγια, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές προσφορές για τα νέα δρομολόγια και τις καινούριες ανταποκρίσεις.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr