Η Singapore Airlines, επίσημος αερομεταφορές των Γιγάντιων Panda Kai Kai και Jia Jia από Κίνα προς Σιγκαπούρη, οργάνωσε στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα κοινωνικής προσφοράς με άξονα την έκδοση προς πώληση περιορισμένου αριθμού συλλεκτικών παιχνιδιών και σκοπό τη στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για δυο λούτρινα αρκουδάκια panda με ενδυμασία φτιαγμένη από το χαρακτηριστικό μπατίκ μοτίβο της SIA. Τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό Community Chest για τη στήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες.Η Singapore Airlines, επίσημος αερομεταφορές των Γιγάντιων Panda Kai Kai και Jia Jia από Κίνα προς Σιγκαπούρη, οργάνωσε στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα κοινωνικής προσφοράς με άξονα την έκδοση προς πώληση περιορισμένου αριθμού συλλεκτικών παιχνιδιών και σκοπό τη στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για δυο λούτρινα αρκουδάκια panda με ενδυμασία φτιαγμένη από το χαρακτηριστικό μπατίκ μοτίβο της SIA. Τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό Community Chest για τη στήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες.


Τη συγκεκριμένη μέρα το προσωπικό του Ομίλου της SIA παρουσίασε τα συλλεκτικά παιχνίδια panda σε έξι περιοχές της Σιγκαπούρης. Η τιμή εκκίνησης για κάθε συλλεκτικό παιχνίδι panda ξεκίνησε από τα $20. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συλλεκτικών παιχνιδιών, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής είχε δικαίωμα να αποκτήσει το ανώτατο έως τέσσερα παιχνίδια panda, μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

"Ως επί σειράς ετών υποστηρικτής του οργανισμού Community Chest και ως ο επίσημος αερομεταφορέας των Γιγάντιων Panda, θελήσαμε να βρούμε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να εξασφαλίσουμε οικονομικούς πόρους για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τι καλύτερο από μια ειδική συλλεκτική έκδοση παιχνιδιών panda", δηλώνει ο Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού της SIA κ. Christopher Cheng.
Ο Γενικός Διευθυντής του Community Chest κ. Tan Bee Heong αναφέρει: "Συγχαίρουμε τη Singapore Airlines για την πρωτοβουλία της να αναλάβει το ρόλο του επίσημου αερομεταφορέα των Γιγάντιων Panda. Η SIA αποτελεί έναν ενεργό και μακροχρόνιο εταίρο του οργανισμού Community Chest και μας συγκινεί το γεγονός ότι φέτος, η εταιρία και το προσωπικό της έχουν εμπλακεί σε μια τέτοια πρωτότυπη και δημιουργική πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρηματικών πόρων. Οι ανάγκες χρηματοδότησης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες έχουν αυξηθεί κατά 47% συγκριτικά με πέρυσι. Πρόκειται συνεπώς για μια έγκαιρη και γενναιόδωρη χειρονομία από την SIA που θα εξασφαλίσει κεφάλαια για τη στήριξη 36 προγραμμάτων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Community Chest. Ευχαριστούμε τη SIA για βοήθεια που μας παρέχει στο να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές αυτών των άπορων παιδιών."
Ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία με πάνω από 60 προορισμούς σε 30 χώρες, η SIA έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας ανάπτυξης ισχυρών δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες τις οποίες εξυπηρετεί και ως εκ τούτου πολλά από τα γραφεία της SIA διεθνώς συνεργάζονται με τις κατά τόπους φιλανθρωπικές οργανώσεις για την υποστήριξη διαφόρων πρωτοβουλιών. Στη Σιγκαπούρη, η SIA και το προσωπικό της είναι εδώ και καιρό υποστηρικτές του Community Chest μέσω διαφόρων προγραμμάτων, όπως την ετήσια εκστρατεία «Give a Hand», το πρόγραμμα SHARE καθώς και συνεργασία με διάφορους δικαιούχους, υπό την φροντίδα του Community Chest.

Επίσημος Αερομεταφορέας του συμμετοχικού προγράμματος Γιγάντια Panda

Η Singapore Airlines είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του κοινωνικού προγράμματος Γιγάντια Panda των Wildlife Reserves Singapore (WRS) και China Wildlife Conservation Association. Ο οργανισμός WRS και η Singapore Airlines υπέγραψαν συμφωνία για τη μεταφορά των panda στη Σιγκαπούρη και την εξασφάλιση αεροπορικών εισιτηρίων για τα προγράμματα κατάρτισης και ανταλλαγής. Η Singapore Airlines Cargo θα πραγματοποιεί ειδική πτήση για τη μεταφορά του ζεύγους των pandas από το Τσενγκντού στη Σιγκαπούρη. Τα αεροπορικά εισιτήρια, επίσης, παρέχονται στις πτήσεις των Singapore Airlines και SilkAir, κυρίως για τις ανάγκες κατάρτισης και εξοικείωσης των ομάδων των κτηνιάτρων, των αρμόδιων υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου, και των ερευνητών από τη Σιγκαπούρη και την Κίνα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr