H MidEast από 1/9/2012 αναλαμβάνει γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (General Sales Agent) της IranAir στην Ελλάδα για όλες της πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας και από τα δύο μέρη. Η IranAir, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, ταξιδεύει τους επιβάτες της σε 35 διεθνείς προορισμούς και 25 εσωτερικού. Η MidEast, με την 30χρονη βραβευμένη πορεία της, ανεδείχθη ο ιδανικός συνεργάτης για την αεροπορική αυτή εταιρία η οποία και της εμπιστεύθηκε τις πωλήσεις των δρομολογίων της στην Ελλάδα.H MidEast από 1/9/2012 αναλαμβάνει γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (General Sales Agent) της IranAir στην Ελλάδα για όλες της πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας και από τα δύο μέρη.

Η IranAir, με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, ταξιδεύει τους επιβάτες της σε 35 διεθνείς προορισμούς και 25 εσωτερικού. Η MidEast, με την 30χρονη βραβευμένη πορεία της, ανεδείχθη ο ιδανικός συνεργάτης για την αεροπορική αυτή εταιρία η οποία και της εμπιστεύθηκε τις πωλήσεις των δρομολογίων της στην Ελλάδα.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: «Η αντιπροσώπευση της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα αποτελεί ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για εμάς. Πρόκειται για μία σπάνια αναγνώριση για ένα ταξιδιωτικό γραφείο και αυτό είναι που μας κάνει ακόμα πιο περήφανους, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η MidEast, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα εξυπηρέτησης, μπορεί και συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της».

Για πληροφορίες και κρατήσεις δρομολογίων της IranAir σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη MidEast στο τηλεφωνικό κέντρο 211 211 8888 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr