Η Lufthansa κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” και ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που κατάφερε να κερδίσει βραβείο σε αυτή την κατηγορία. Η Lufthansa αναγνωρίστηκε από την ομάδα των κριτών ως μια παγκόσμια, πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία μεγάλου βεληνεκούς, που χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον ανοικτό στις εμπορικές συνεργασίες, πολιτιστική ποικιλία, επιχειρηματική ανάπτυξη και βιώσιμη κερδοφορία. Για τη Lufthansa το 2011 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, καθώς διακίνησε περισσότερους από 106 εκ. Επιβάτες προς 198 παγκόσμιους προορισμούς σε 82 χώρες, έχοντας έτσι μία αύξηση ύψους 7,5% συγκριτικά με το 2010.Μια εξαιρετική βραδιά προς τιμήν των καλύτερων εταιριών της αεροπορικής βιομηχανίας από την ATN (Air Transport News) διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.

Ο Paulo Yoshikawa, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa στην Ελλάδα και την Κύπρο δήλωσε τα εξής: «Εκ μέρους της Lufthansa, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την Air Transport News για την πρωτοβουλία απονομής των συγκεκριμένων βραβείων. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε το χάλκινο βραβείο αλλά και η αναγνώριση μας από μία ομάδα έμπειρων κριτών που συμμετείχαν στα 2012 Air Transport News Awards, ως μια παγκόσμια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία μεγάλου. Η Lufthansa θα συνεχίσει να κάνει τη ζωή των επιβατών της ευκολότερη, βελτιώνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Ακούγοντας το όνομα Lufthansa θα θέλαμε οι πελάτες μας να σκέφτονται την ποιότητα, την βέλτιστη εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άρτια τεχνολογία.»

Η Lufthansa κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” και ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία που κατάφερε να κερδίσει βραβείο σε αυτή την κατηγορία. Η Lufthansa αναγνωρίστηκε από την ομάδα των κριτών ως μια παγκόσμια, πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία μεγάλου βεληνεκούς, που χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον ανοικτό στις εμπορικές συνεργασίες, πολιτιστική ποικιλία, επιχειρηματική ανάπτυξη και βιώσιμη κερδοφορία.

Για τη Lufthansa το 2011 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, καθώς διακίνησε περισσότερους από 106 εκ. επιβάτες προς 198 παγκόσμιους προορισμούς σε 82 χώρες, έχοντας έτσι μία αύξηση ύψους 7,5% συγκριτικά με το 2010.

Επίσης, η Lufthansa ταυτίζεται με την άρτια τεχνολογία και τις πρωτοποριακές καινοτομίες. Πέρα από τα υψηλού επιπέδου αεροσκάφη της έχει λανσάρει πολλές καινοτομίες, όπως την ανάπτυξη των τερματικών check in νέας γενιάς και την εισαγωγή εφαρμογών για iPad και άλλες υπηρεσίες. Τον Ιούλιο του 2011 η αεροπορική εταιρία εγκαινίασε το μεγαλύτερο Senator lounge στη Φρανκφούρτη, επιφάνειας άνω των 1.800 τετρ. μ., με εγκαταστάσεις spa και ποικίλες υπηρεσίες πολυτελείας. Παράλληλα, η Lufthansa ξεχωρίζει και ως μια εταιρία με ευρεία κοινωνική ευθύνη σε πολλούς τομείς. Για πέντε μήνες, η εταιρία διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία δοκιμές χρήσης βιοσυνθετικών καυσίμων και θα συνεχίσει να πετά με φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr