H Aegean συνδέει την Αθήνα με την ΒουδαπέστηΠαρά το εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, και την ένταση της κρίσης στην Ελληνική οικονομία η AEGEAN συνεχίζει να αναπτύσσει την εξωστρέφειά της. Έτσι, η AEGEAN από την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012 θα συνδέει την Αθήνα με την Βουδαπέστη με 4 πτήσεις την εβδομάδα.

Το αεροσκάφος θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από τον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας στις 09:15' και θα επιστρέφει από το διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στις 11:05' (τοπική ώρα).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Διανύουμε τον χειμώνα με τη χαμηλότερη ζήτηση στην ιστορία της εταιρίας, με υψηλό κόστος καυσίμων και αεροδρομιακά τέλη που επιβάλει η πολιτική του δημοσίου για την Αθήνα που παραμένουν αδικαιολόγητα υψηλά. Έχουμε κάνει ήδη προσαρμογές στην συνολική μας δραστηριότητα λόγω της χαμηλής ζήτησης, παράλληλα όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά όταν είναι συμβατές με την στρατηγική της εταιρείας και της ανάγκες του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας».

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα AIRBUS A320, 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση ενώ παρέχεται και σύστημα in-flight entertainment. Το ωράριο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει και ανταποκρίσεις από/προς την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr