Κάντε μία ευχάριστη έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με μία ρομαντική απόδραση: Αγοράστε ένα εκπτωτικό κουπόνι μέχρι και 15% τώρα και εξαργυρώστε το μέχρι και τις 31 Μαΐου 2012 για οποιονδήποτε προορισμό της SWISS παγκοσμίως.  Μην καθυστερείτε: αγοράστε τώρα το κουπόνι για την ημέρα του Αγ. ΒαλεντίνουΚάντε μία ευχάριστη έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με μία ρομαντική απόδραση: Αγοράστε ένα εκπτωτικό κουπόνι μέχρι και 15% τώρα και εξαργυρώστε το μέχρι και τις 31 Μαΐου 2012 για οποιονδήποτε προορισμό της SWISS παγκοσμίως. Μην καθυστερείτε: αγοράστε τώρα το κουπόνι για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

€ 50.- Voucher (Τιμή: € 45.-)

€ 100.- Voucher (Τιμή: € 85.-)

€ 200.- Voucher (Τιμή: € 170.-)

Σας ευχόμαστε αξέχαστες στιγμές!

Σημειώσεις

♦ Διάρκεια προσφοράς μέχρι 14 Φεβρουαρίου.

♦ Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιών μέχρι 31 Μάη 2012.

♦ Δυνατότητα πραγματοποίησης του ταξιδιού μέχρι 31 Mαρτίου 2013!

♦ Ένα voucher/ ανά άτομο/ ανά κράτηση.

♦ Δεν επιτρέπεται η εξαργύρωση των κουπονιών με χρήματα, δεν ανταλλάσσονται και δεν μεταβιβάζονται.

Κρατήσεις στο www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr