Condor AirlinesΗ Discover the World Marketing αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της CONDOR AIRLINES (DE) , στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το δίκτυο της εταιρίας καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά, Καραιβική, Κανάρια Νησιά και Μαρόκο, καθιστώντας την έτσι, μια απο τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες τουρισμού στον κόσμο.

Η ετήσια μετακίνηση των επιβατών της CONDOR υπολογίζεται σε πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες. Ο στόλος της αποτελείται από Boeing 767-300ER, Boeing 757-300 και Airbus A320-200. H τεχνική συντήρηση των αεροσκαφών πραγματοποιείται στα πρότυπα της Lufthansa και ως εκ τούτου εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι καθημερινοί έλεγχοι γίνονται από τεχνικούς της CONDOR και σε ορισμένους μεμονωμένους σταθμούς, από προσωπικό της Lufthansa.

DISCOVER THE WORLD MARKETING, 151, Kyprou Ave., 16451 Argyroupoli, Athens, Greece. Tel: +30 210 9690167

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr