Γνωρίστε την Βραζιλία με την TAM AirlinesΝότιος Αμερική, Βραζιλία, Σάο Πάολο, Ρίο ντε Τζανέιρο. Ένας υπέροχος κόσμος, μια απέραντη χώρα με ξεχωριστή κουλτούρα, καταπληκτικές ομορφιές και γνωστές πόλεις - θρύλοι, που όλοι ονειρεύονται να επισκευτούν μια φορά στη ζωή τους... Η TAM AIRLINES, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Βραζιλίας, μας ταξιδεύει με άνεση, υψηλή ποιότητα και εξαιρετικές τιμές, από το 1976...

H TAM Airlines συνεργάζεται με την Aegean Airlines αλλά και την Olympic Air, δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα ταξιδιώτη να χρησιμοποιήσει το δίκτυο της και να πετάξει με βολικές πτήσεις προς τις βασικές πόλεις της Βραζιλίας.

Γνωρίστε την Βραζιλία με την TAM Airlines

Η TAM Airlines είναι μέλος της γνωστής αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, στην οποία ανήκουν 27 μεγάλες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου μαζί με την Lufthansa. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αεροπορικές εταιρίες μέλη της Star Alliance κάθε μέρα κάνουν πάνω από 21.200 πτήσεις!

Μαζί με τα μέλη της Star Alliance, η TAM Airlines έχει συνδέσεις προς 1.185 προορισμούς σε 185 χώρες προσφέροντας στον ταξιδιώτη καταπληκτικές ανέσεις σε περισσότερα από 990 VIP lounges. Φυσικά, υπάρχει και το πρόγραμμα Frequent Flyer, TAM Fidelidade, όπου οι πιστοί ταξιδιώτες ανταμείβονται με μίλια. Οι Έλληνες επιβάτες μπορούν να διαλέξουν την πόλη της μετεπιβίβασης τους μεταξύ της Φρανκφούρτης, του Λονδίνου, του Μιλάνου, της Μαδρίτης, ή του Παρισιού φθάνοντας έτσι γρήγορα στη Βραζιλία.

Η TAM Airlines συνδέει 92 διαφορετικούς προορισμούς μέσα στη Βραζιλία, δίνοντας τη δυνατότητα για οποιοδήποτε συνδυασμό ταξιδιού επιθυμεί ο επιβάτης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr