Turkish Airlines... δε σταματά να εκπλήσσει!Η Turkish Airlines καινοτομεί και πάλι. Ταξιδεύετε πάνω από τον Ατλαντικό και θέλετε να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή στο BBC ή να συνδεθείτε στο ίντερνετ; Δεν πρέπει να προβληματίζεστε, γιατί η THY σας δίνει τη δυνατότητα να είστε on line την ώρα της πτήσης.

Η καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, μέσω της συνεργασίας που πραγματοποίησε με την Panasonic, γίνεται η πρώτη εταιρία η οποία θα έχει ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων, κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών πτήσεων. Την ίδια στιγμή γίνεται μία από τις πρώτες εταιρίες της Ευρώπης, που παρέχει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στους επιβάτες της.

Η Panasonic Extv και το δίκτυό της, χρησιμοποιεί το eXConnect σε πτήσεις, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα τηλεοπτικού προγράμματος στους επιβάτες. Θα παρέχει ζωντανά, χωρίς διακοπή, τηλεοπτικό πρόγραμμα σε αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις σε όλο τον κόσμο, ακόμα και πάνω από τους ωκεανούς.

Η υπηρεσία θα προβάλει μεταξύ άλλων, κανάλια όπως το BBC World, BBC Αραβίας και το Euronews, στις πτήσεις της Turkish Airlines.

Από την άλλη πλευρά με το ασύρματο δίκτυο της Panasonic, το οποίο χρησιμοποιεί eXConnect, οι επιβάτες θα έχουν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet, μέσω του φορητού υπολογιστή, ή iPad.

Η Turkish Airlines παρέλαβε ήδη το πρώτο B777-300ER με το σύστημα GCS από την εταιρεία Boeing (στις 23 Σεπτεμβρίου, 2011), ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει την έναρξη λειτουργίας αυτού του συστήματος στα 11 αεροσκάφη Boeing 777-300ER που ήδη έχει στην κατοχή της και στα 10 Airbus A330-200 στο εγγύς μέλλον.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr