Turkish Airlines... δε σταματά να εκπλήσσει!Κάθε εταιρία στον πλανήτη θέλει να κάνει ευτυχισμένους τους πελάτες της. Η Turkish Airlines έχει αναπτύξει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία: Ρίχνει τις τιμές, ανεβάζοντας παράλληλα το ποιοτικό και ποσοτικό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

Αρκεί να πετάξετε μια φορά με την ΤΗΥ, για να αντιληφθείτε πόσο σημαντικός είναι κάθε επιβάτης, ανεξαρτήτου θέσης και προορισμού, για την εταιρία. Όσο για τις τιμές, αυτές θα δυσκολευτείτε να τις πιστέψετε.

Μερικοί μόνο από τους δημοφιλείς, αλλά όχι ακριβούς προορισμούς της Turkish Airlines είναι η Μπανγκόγκ (349 ευρώ, πλέον φόρων αεροδρομίου), το Χονγκ Κονγκ και το Πεκίνο (389 ευρώ, πλέον φόρων αεροδρομίου), η Σεούλ (499 ευρώ, πλέον φόρων αεροδρομίου), το Σάο Πάολο (529 ευρώ, πλέον φόρων αεροδρομίου)...

Αν αυτές οι τιμές σας φαίνονται... απίστευτες, συμπληρώστε πως με 160 ευρώ, πλέον φόρων αεροδρομίου, μπορείτε να ταξιδέψετε στην Αλεξάνδρεια, στη Βηρυτό, στο Τελ Αβίβ, στο Κάιρο.

Η Turkish Airlines δεν σταματά εδώ. Οι συγκεκριμένες τιμές θα ισχύουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε κατά το δυνατόν περισσότεροι πελάτες της να τις εκμεταλλευτούν.

Η Turkish Airlines συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου που την εμπιστεύεται. Συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Πηγαίνοντάς σας πιο συχνά και πιο φτηνά στον προορισμό της αρεσκείας σας...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr