Συνέντευξη του Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Ουτκού Γιαζάν στη Διευθύντρια του ηλεκτρονικού περιοδικού www.travelpassion.gr, κ. Ειρήνη ΣδράκαΗ Turkish Airlines δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επαφή της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, επειδή θεωρεί πως θα συμβάλλει καθοριστικά στη γενικότερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών, από και προς την Τουρκία. Από τις 28 Μαϊου εκτελούνται τέσσερις (4) πτήσεις την εβδομάδα από/ προς Istanbul με τη Θεσσαλονίκη. Με αυτή την ευκαιρία, ζητήσαμε μια συνέντευξη από τον Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Ουτκού Γιαζάν, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την γραμμή Θεσ/νίκη- Κων/πολη και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα.

Travel Passion/ Ειρήνη Σδράκα: Ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα όσον αφορά τον αριθμό επιβατών για τη σύνδεση Βορείου Ελλάδος - Τουρκίας από την έναρξη των πτήσεων;

Koς Ουτκού Γιαζάν: Τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Η πληρότητα των πτήσεων τους τελευταίους τρεις μήνες φτάνει το 75%. Σε αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε 6.000 επιβάτες οι οποίοι έχουν επιλέξει την Turkish Airlines προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους.

Travel Passion: Πόσοι Τούρκοι επιβάτες έχουν ταξιδέψει προς την Ελλάδα;

Koς Ουτκού Γιαζάν: Από αυτό τον αριθμό των 6.000 επιβατών, περίπου οι 2.500 ήταν Τούρκοι πολίτες οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα για τουρισμό ή για επαγγελματικούς λόγους.

Travel Passion: Πόσοι Έλληνες επιβάτες έχουν ταξιδέψει προς την Istanbul με Turkish Airlines;

Koς Ουτκού Γιαζάν: Κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών λειτουργίας της γραμμής, οι Έλληνες που ταξίδεψαν μαζί μας από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» και επισκέφθηκαν την Τουρκία έφτασαν τους 2.500, σε σύνολο 3.500 επιβατών.

Travel Passion: Είναι θετικοί οι ρυθμοί ανάπτυξης του αριθμού επιβατών και πόσο ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της εταιρίας;

Koς Ουτκού Γιαζάν: Οι αριθμοί - όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω - που έχουμε στα χέρια μας και μας δείχνουν την κινητικότητα που έχει σημειωθεί, είναι αρκετά μεγάλοι. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να είμαστε ικανοποιημένοι με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Το σίγουρο πάντως είναι πως εργαζόμαστε καθημερινά πάνω στους στόχους που έχουμε θέσει και πάντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Travel Passion: Με ποιους τρόπους προσπαθεί η εταιρεία να προωθήσει την αύξηση της κίνησης από και προς την Τουρκία;

Koς Ουτκού Γιαζάν: Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τη Βόρεια Ελλάδα ως τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό. Δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στον έναν από τους δύο τομείς, γιατί αν κάποιος μελετήσει την περιοχή θα δει πως οι δυνατότητες που προσφέρει τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες είναι τεράστιες. Θεωρούμε πάντως πως η δουλειά μας θα γινόταν ακόμα πιο εύκολη, μόλις γίνει πιο εύκολη και η έκδοση βίζας. Είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των επιβατών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κύριο Ουτκού Γιαζάν για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε.

Μια "γεύση" από τιμές made by Turkish Airlines! Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας!

Αναπτύσσεται και επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς... Μας εντυπωσιάζει με την ευρύτατη επέκταση δικτύου ανά την υφήλιο... Οι τιμές της είναι εντυπωσιακά χαμηλές και δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να ταξιδέψει με άνεση, ποιότητα και οικονομία. Για παράδειγμα, μια θέση για Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο και Ουάσινγκτον ξεκινά από 249,00 ευρώ, ενώ μία βόλτα στην Πόλη των Αγγέλων κοστίζει από 319,00 ευρώ. Η Istanbul συνδέεται με τη Θεσσαλονίκη τέσσερις (4) φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή και Κυριακή. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 164 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.

Ακόμη το σκέφτεστε;

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr