Η SAS κατακτά το ρεκόρ ακριβείας!Η Scandinavian Airlines κατέρριψε τον προηγούμενο μήνα το ρεκόρ ακριβείας, κατορθώνοντας για 2ο μήνα στη σειρά να αναδειχθεί ως η ακριβέστερη αεροπορική εταιρία στην τήρηση των δρομολογίων της.

Τον Αύγουστο, το 93.84% του συνόλου των πτήσεων της SAS αφίχθησαν στην ώρα τους, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των υπόλοιπων «μεγάλων αεροπορικών εταιριών», στις οποίες συγκαταλέγονται εταιρίες με περισσότερες από 30.000 αναχωρήσεις ετησίως.

«Η SAS μένει πιστή στην υπόσχεσή μας να φροντίζουμε και να υπολογίζουμε το χρόνο των επιβατών μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ρεκόρ αυτό που συμβάλει στη διαρκή κατάταξη της εταιρίας μας στην πρώτη θέση για την ακρίβεια των δρομολογίων της. Επίσης, είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο κερδίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των επιβατών μας, η οποία βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 11 χρόνια», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Rickard Gustafson, CEO.

Η ακρίβεια δρομολογίων όλων των αεροπορικών εταιριών κατέγραψε ποσοστό 81.2% για το μήνα Αύγουστο. Τα στατιστικά στοιχεία παρέχονται από την ανεξάρτητη αρχή Flightstats.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr