Turkish Airlines... δε σταματά να εκπλήσσει!Η αυξανόμενη ζήτηση, αυξάνει τις υποχρεώσεις της Turkish Airlines. Ειδικά, όταν η πυξίδα δείχνει προς τις ΗΠΑ και τις εντυπωσιακές πόλεις Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Έτσι, οι πτήσεις αυξάνονται και οι τιμές πέφτουν!

Τα δρομολόγια προς Ουάσινγκτον και Λος Άντζελες εμφανίζουν εντυπωσιακή πληρότητα, γεγονός που "υποχρεώνει" την εταιρία να προσθέσει άλλη μια πτήση (κάθε Τετάρτη) φτάνοντας συνολικά στις πέντε πτήσεις ανά εβδομάδα στο Λ.Α. και 5-6 για την Ουάσιγκτον. Οι νέες πτήσεις ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα (5 Οκτ.).

Πέρα από την αύξηση της ζήτησης, υπάρχει και ανάγκη για μείωση του κόστους και η Turkish Airlines δεν μένει αδιάφορη, προσφέροντας σε όσους επιλέξουν να κλείσουν από Αθήνα το ταξίδι τους στις ΗΠΑ (μέσω Istanbul), νέες μειωμένες τιμές.

Μία θέση για Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο και Ουάσινγκτον ξεκινά από 249,00 ευρώ, ενώ μία βόλτα στην Πόλη των Αγγέλων κοστίζει από 319,00 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων).

Προνόμια έχουν κι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με Comfort Class στο Λος Άντζελες, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη. Αυτών των προνομίων θα τύχουν όσοι ταξιδέψουν με τις πτήσεις: IST-ATH TK1847 και ATH-IST TK1848 και η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.

Η Turkish Airlines συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κόσμου που την εμπιστεύεται. Συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Πηγαίνοντάς σας πιο συχνά και πιο φτηνά στον προορισμό της αρεσκείας σας...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr