Turkish Airlines: Κομβικό σημείο η ΘεσσαλονίκηΑπό τις 28 Μαϊου η Turkish Airlines συνδέει την Istanbul με τη Θεσσαλονίκη τέσσερις (4) φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή και Κυριακή. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 164 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων. Ήδη έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από την έναρξη του δρομολογίου, με τα νούμερα να υποδεικνύουν μια σταθερά ανοδική τάση.

Η καθημερινή προσπάθεια της Turkish Airlines για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες που την επιλέγουν (με διαρκώς αυξητική τάση), προϋποθέτει σχεδιασμό, ανάλυση και εν τέλει υλοποίηση ενός προγράμματος, το οποίο αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

boutaris-yazan

Σε αυτό το πλαίσιο ο Διευθυντής της THY στη Θεσσαλονίκη, κ. Ουτκού Γιαζάν, είχε άλλη μια συνάντηση στο δημαρχιακό μέγαρο, με τον πρώτο πολίτη της πόλης, κ. Μπουτάρη. Σκοπός του ήταν να εκφράσει τις ευχαριστίες της εταιρίας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή του, στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας της απευθείας γραμμής Θεσσαλονίκης - Istanbul.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν όχι μόνο για θέματα που άπτονται των πτήσεων της ΤΗΥ από τη Θεσσαλονίκη προς την Istanbul, αλλά και για ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, αναφορικά με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη συμπρωτεύουσα.

Η Turkish Airlines δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επαφή της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, επειδή θεωρεί πως θα συμβάλλει καθοριστικά στη γενικότερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών, από και προς την Τουρκία.

Νωρίτερα, ο κ. Γιαζάν είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Πρόξενους της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Hoelscher - Obermaier και της Μεγάλης Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Τσακάλη, στο πλαίσιο των στρατηγικών του επαφών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr