Η transavia.com είναι μέλος του γκρουπ Air France-KLM και έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους για το έτος 2010 από την Ταξιδιωτική Βιομηχανία Ολλανδίας. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί «leader» στην αγορά των πτήσεων με charter στις Κάτω Χώρες, κατέχοντας τη 2η θέση μετά την KLM στον αριθμό επιβατών από το Schiphol , με πτήσεις σε περίπου 100 προορισμούς και 6 βάσεις (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αιντχόβεν, Παρίσι Ορλί, Λυών, Νάντη).Πάμε Άμστερνταμ! Και μετά, πάμε ξανά Άμστερνταμ και ξανά και ξανά... «Υπεύθυνη» για αυτό δεν είναι άλλη από την transavia.com, που τώρα πετάει καθημερινά από την Αθήνα στο Άμστερνταμ. Οι πτήσεις της transavia.com ήρθαν για να ικανοποιήσουν μία μεγάλη επιθυμία των ταξιδιωτών που έψαχναν μία αεροπορική εταιρία που μπορεί να τους προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό: εξυπηρέτηση με χαμόγελο και έξυπνες – φιλικές τιμές!

Η transavia.com είναι μέλος του γκρουπ Air France-KLM και έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους για το έτος 2010 από την Ταξιδιωτική Βιομηχανία Ολλανδίας. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί «leader» στην αγορά των πτήσεων με charter στις Κάτω Χώρες, κατέχοντας τη 2η θέση μετά την KLM στον αριθμό επιβατών από το Schiphol, με πτήσεις σε περίπου 100 προορισμούς και 6 βάσεις (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αιντχόβεν, Παρίσι Ορλί, Λυών, Νάντη).

Η transavia.com είναι μέλος του γκρουπ Air France-KLM και έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους για το έτος 2010 από την Ταξιδιωτική Βιομηχανία Ολλανδίας. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί «leader» στην αγορά των πτήσεων με charter στις Κάτω Χώρες, κατέχοντας τη 2η θέση μετά την KLM στον αριθμό επιβατών από το Schiphol , με πτήσεις σε περίπου 100 προορισμούς και 6 βάσεις (Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αιντχόβεν, Παρίσι Ορλί, Λυών, Νάντη).

Η transavia.com ανταποκρίνεται επιτυχώς στην επιθυμία χιλιάδων ταξιδιωτών που επιδιώκουν να ταξιδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο στις «επίσημες» διακοπές, δηλαδή μια-δυο φορές το χρόνο. Οι ταξιδιώτες αυτοί επιθυμούν να πραγματοποιούν σύντομα ταξίδια στην Ευρώπη για να επισκεφθούν συγγενείς ή φίλους, για αθλητισμό, για ψώνια ή απλά για ένα όμορφο διάλειμμα από την καθημερινότητα – ένα διάλειμμα που τώρα πια δεν θα χρειαστεί να...πληρώσουν ακριβά! Το Άμστερνταμ φαίνεται πως θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος προορισμός για τους Αθηναίους, αφού η transavia.com φρόντισε να κάνει τη μοναδική αυτή πόλη πιο προσιτή από πότε.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της transavia.com, William Hondius, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό προορισμό της εταιρίας, αναφέροντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που έγινε η Αθήνα ένας από τους έξι προορισμούς του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Η έναρξη του εγχειρήματος «Αθήνα» είναι μέρος της στρατηγικής μας, που προβλέπει ολοένα και περισσότερους πόλεις - προορισμούς που θα συμπληρώσουν τους ήδη υπάρχοντες προορισμούς μας για διακοπές και χειμερινό αθλητισμό. Διαβλέπουμε ότι οι πόλεις - προορισμοί είναι η τάση του μέλλοντος. Η transavia.com θα προσφέρει το Άμστερνταμ σε μία λογική και δελεαστική τιμή, συνοδευόμενη φυσικά από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που μας διακρίνει».

Οι καθημερινές πτήσεις της transavia.com από την Αθήνα στο Άμστερνταμ έχουν ξεκινήσει και έχουν ήδη αρχίσει να κερδίζουν την προτίμηση των Αθηναίων ταξιδιωτών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.transavia.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr