Από την Istanbul στη γενέτειρα του Κολόμβου. Η Turkish Airlines εγκαινίασε έναν ακόμα προορισμό, την Γένοβα, στο ήδη αυξημένο δίκτυό της και έφτασε πλέον τους 180Από την Istanbul στη γενέτειρα του Κολόμβου. Η Turkish Airlines εγκαινίασε έναν ακόμα προορισμό, τη Γένοβα, στο ήδη αυξημένο δίκτυό της και έφτασε πλέον τους 180 προορισμούς ανά την υφήλιο.

Η Γένοβα είναι μία σημαντική ιστορική πόλη της Ιταλίας, στο κέντρο του ομώνυμου Κόλπου, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Σημαντικότερο στοιχείο για την οικονομία της είναι το εμπόριο, όπως επίσης και η βιομηχανική ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει πολλά κτίρια γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού τα οποία σώζονται ακόμα, αλλά και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Η Turkish Airlines θα συνδέει την Γένοβα με την Istanbul αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα (Τετάρτη - Πέμπτη - Σάββατο), ενώ από τις 27 Ιουνίου θα προστεθεί ακόμα μία, κάθε Δευτέρα, και θα γίνουν συνολικά τέσσερις οι πτήσεις.

Το κόστος των εισιτηρίων έως και τον Δεκέμβριο του 2011, θα είναι €199 συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Η Γένοβα γίνεται η πέμπτη πόλη της Ιταλίας στην οποία πετάει η THY μετά την Ρώμη, το Μιλάνο, τη Βενετία και την Μπολόνια.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων.

Κων/πολη-Γένοβα

Αναχώρηση - Άφιξη

Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο

09:25       11:15

Γένοβα - Κων/πολη

Αναχώρηση - Άφιξη

Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο

12:15         16:15

 

 

 

 

  

Πρόγραμμα πτήσεων από 27 Ιουνίου 2011.

Κων/πολη - Γένοβα

Αναχώρηση - Άφιξη

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο

09:25       11:15

Γένοβα - Κων/πολη

Αναχώρηση - Άφιξη

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο

12:15         16:15

 

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr