Θεσσαλονίκη - Κων/πολη με €164 τελική τιμήΗ Turkish Airlines με μεγάλη χαρά προετοιμάζεται για την επαναλειτουργία της γραμμής Thessaloniki – Istanbul, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Μία γραμμή, η οποία αναμένεται να αυξήσει τους επισκέπτες ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται το δεύτερο σημείο σύνδεσης της Τουρκίας με την Ελλάδα, έπειτα από τη γραμμή της Αθήνας.

Η THY στο πλαίσιο προώθησης αυτής της ενέργειας και θέλοντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους επιβάτες να ταξιδέψουν και να απολαύσουν μία βόλτα στο Βόσπορο, ετοίμασε μία εξαιρετική προσφορά.

Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα της THY, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.turkishairlines.com για να κάνουν κράτηση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Thessaloniki – Istanbul – Thessaloniki, θα χρειαστεί να πληρώσουν μόνο 164 ευρώ! (Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι).

Αναφερόμαστε σε έναν προορισμό ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την προσφορά.

Η Turkish Airlines σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το ταξίδι πιο οικονομικά, ενώ ταυτόχρονα θα ζήσετε την μοναδική εμπειρία των ανέσεων και της πολυτέλειας που προσφέρει στους πελάτες της.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr