Turkish AirlinesΟ Κόμπε Μπράιαντ, ο Νο1 αθλητής μπάσκετ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, μετά τη συμμετοχή του στο 60o All Star Game του NBA και την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα, για τέταρτη φορά (είχαν προηγηθεί το 2002, το 2007 και το 2009), αλλά και την παρουσία του στην ταινία «Black Mamba», ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσει και στο διαφημιστικό τρέιλερ της Turkish Airlines.

Ο Κόμπε, πρόσφατα πήρε τον τίτλο του «Πρεσβευτή» της Turkish Airlines και μέσα στις… υποχρεώσεις του είναι να συμμετέχει σε διαφημίσεις, ως το «πρόσωπο» της εταιρίας για τα δύο επόμενα χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου διαφημιστικού για τη δημιουργία του οποίου χρειάστηκε να συνεργαστούν δύο διαφορετικές ομάδες τεχνικών στην Αγγλία και την Αμερική επί τρεις μήνες, ώστε να έχουμε το τελικό γύρισμα το οποίο διήρκεσε δύο ημέρες.

Turkish AirlinesΤο σκηνικό περιλαμβάνει καμπίνα αεροπλάνου σε πραγματικές διαστάσεις και τα νέα καθίσματα της Business Class, τα οποία κατασκευάστηκαν στην Αγγλία και στάλθηκαν στο Λος Άντζελες.

Το σποτ είναι προγραμματισμένο να προβληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ, την Άπω Ανατολή και σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα γυρίσματα έγιναν στα στούντιο «Southbay» στο Λος Άντζελες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λόρενς Ντάνμορ.

Το σενάριο θέλει τον Μπράιαντ να δοκιμάζει τις ικανότητές του όχι στο μπάσκετ, που γνωρίζει όσο λίγοι, αλλά στο… μαγείρεμα. Από την άλλη πλευρά ο Ιπτάμενος Chef, που έχει η THY στις πτήσεις της για την Αμερική, αλλάζει για λίγο ρόλο και κοντράρεται με τον αστέρα του NBA. Το αποτέλεσμα αυτού του ανταγωνισμού είναι πως και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι το κάθε επάγγελμα χρειάζεται ξεχωριστές ικανότητες.

Για τη δημιουργία και την παραγωγή του βίντεο συνεργάστηκαν το πρακτορείο Alametifarika και Depo Film, η εταιρία του Ridley Scott, ενώ η μουσική είναι των «Massive Music» από την Ολλανδία.

Turkish AirlinesΗ Turkish Airlines, το τέταρτο μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, έχει ραγδαία ανάπτυξη στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία με τον Κόμπε Μπράιαντ, ως παγκόσμιου πρεσβευτή της, η εταιρία θα ξεκινήσει τις απ’ ευθείας πτήσεις προς τη Δυτική Ακτή. Η THY έχει προγραμματίσει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, από το Λος Άντζελες προς την Κωνσταντινούπολη, αρχής γενομένης από τις 3 Μαρτίου 2011.

Ο Κόμπε Μπράιαντ έχει αναδειχθεί MVP των τελικών του NBA τα δύο τελευταία χρόνια και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πέντε φορές. Δύο φορές ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, με την οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2008. Είναι στο Νο 14 της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους και πιο ισχυρούς celebrities.


Για να παρακολουθείστε το διαφημιστικό, ακολουθήστε τη διεύθυνση που σας παραθέτουμε πιο κάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=t94qM1q_iKI

Πατώντας σε αυτό το link: http://www.youtube.com/watch?v=Rer6eA2WxNg, μπορείτε να δείτε και τα παρασκήνια από τα γυρίσματα του βίντεο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr