Κωνσταντινούπολη – ΘεσσαλονίκηΗ επαναλειτουργία της γραμμής Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη με τα φτερά της Turkish Airlines, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, διαμορφώνει νέες συνθήκες στην ανάπτυξη της εμπορικής και τουριστικής δραστηριότητας της συμπρωτεύουσας.

Η επικείμενη έναρξη των πτήσεων της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη και λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το γεγονός, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης ανάμεσα στον Υφυπουργό Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπύρο Βούγια, και της διευθύντριας της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, καθώς η κυβέρνηση -μέσω του αρμόδιου Υφυπουργού- αντιμετωπίζει πολύ θετικά την απόφαση της Turkish Airlines. Ο κ. Βούγιας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα είναι αρωγός στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Κι αυτό γιατί η απευθείας πτήση στη νύμφη του Θερμαϊκού δεν αποτελεί μόνο επιπλέον κίνητρο για τους «γείτονες» να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και κατ' επέκταση την Ελλάδα, αλλά προσφέρει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού και του εμπορίου, καθώς η συμπρωτεύουσα θα συμπεριληφθεί στο εκτεταμένο δίκτυο της Turkish Airlines και θα αποτελέσει κομβικό σημείο.

Το γεγονός ότι η ΤΗΥ πετάει σε 171 προορισμούς, αποτελεί σημείο αναφοράς και για την καινούρια γραμμή Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr