Έναρξη πτήσεων προς Ντουμπρόβνικ και Ζάγκρεμπ με την Croatia AirlinesMια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για όσους έχουν ακούσει πολλά για το Ντουμπρόβνικ και την Κροατία και θα ήθελαν να ταξιδέψουν εκεί φέτος το καλοκαίρι. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Croatia Airlines ξεκινάει απευθείας πτήσεις μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Αθήνας κατά την διάρκεια των θερινών δρομολογίων της.

Aπό τις 21 Απριλίου έως τις 23 Οκτωβρίου, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας θα συνδέει το Ζάγκρεμπ, την Πρωτεύουσα της Κροατίας, με την Αθήνα μέσω Ντουμπρόβνικ τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η πτήση από την Αθήνα αναχωρεί στις 20.05, με άφιξη στο Ντουμπρόβνικ στις 20.35 και στο Ζάγκρεμπ 22.10.

Η πτήση επιστροφής έχει προγραμματισμένη αναχώρηση από το Ζάγκρεμπ στις 15.10 και από το Ντουμπρόβνικ στις 16.45 με άφιξη στην Αθήνα στις 19.15.

Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α319 (132 θέσεων) και Airbus Α320 (162 θέσεων).

Η Croatia Airlines ευελπιστεί ότι η δρομολόγηση των πτήσεών της από το Ζάγκρεμπ μέσω Ντουμπρόβνικ για την Αθήνα θα ενισχύσει τη θέση της στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance και θα συμβάλει στην αύξηση των διεθνών προορισμών που προσφέρει η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στους επιβάτες της.

Σήμερα, τα μελη της Star Alliance προσφέρουν πάνω από 21.000 καθημερινές αναχωρήσεις προς 1.160 αεροδρόμια σε 181 χώρες παγκοσμίως.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr