http://www.singaporeair.comΗ επί 22 ετών "Καλύτερη Παγκόσμια Αεροπορική Εταιρία", σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Conde Nast Traveller US και επί 15 συνεχή χρόνια "Kαλύτερος Διεθνής Αερομεταφορέας", σύμφωνα με την έρευνα Travel & Leisure, Worlds Best Awards Survey 2010, υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με ενδιαφέρουσες προσφορές (ισχύς προσφορών μέχρι 31 Ιανουαρίου)!

Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.singaporeair.com/saa/en_UK/flights_greece.jsp και θα ανακαλύψετε ναύλους που σε συνδυασμό με το Singapore Stopover Package δίνουν τη δυνατότητα για να γνωρίσετε μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ασίας. Από Αθήνα προς Σιγκαπούρη, €626, προς Da Nang €741, προς Ανόι από €745, προς Μπάλι από €755, προς Λόμποκ από €755, προς Χονγκ Κονγκ από €780 (Συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών)

Με το πακέτο Singapore Stopover Holiday (από €33/ άτομο/ διανυκτέρευση/ δίκλινο) εξασφαλίζετε δωρεάν είσοδο σε μια σειρά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σιγκαπούρης, όπως το Sentosa Island Resort, το Κέντρο Μαλαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Τον Εθνικό Κήπο με τις Ορχιδέες, Το Πάρκο Πτηνών Τζουρόνγκ, το Ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης, το Μουσείο Peranakan καθώς και μια μίνι κρουαζιέρα στο ποτάμι (Singapore River Bumboat Tour)

7 hot spots της Σιγκαπούρης, δωρεάν!

1) Ο αγαπημένος παιδότοπος της Ασίας, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της μεγαλούπολης, φιλοξενεί πληθώρα θεματικών ενοτήτων για ψυχαγωγία, βραβευμένες υπηρεσίες spa, τροπικά δάση, αμμουδερές παραλίες, σε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό, που προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες όλο το χρόνο.

Πληροφορίες: www.sentosa.com.sg

2) Το Istana Kampong Gelam υπήρξε έδρα βασιλέων της Μαλαισίας για 162 χρόνια. Σήμερα, φιλοξενεί το Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μαλαισίας, με εννέα αίθουσες που απεικονίζουν την πολιτικο- κοινωνική και ιστορική πορεία των Μαλαισίων στη Σιγκαπούρη, αλλά και τη συμβολή τους στην πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

Πληροφορίες: www.malayheritage.org.sg

3) Συναρπαστικά χρώματα από πολύχρωμες ορχιδέες δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στον Εθνικό Κήπο Ορχιδέων, αφιερωμένο στην ανάδειξη του πολύτιμου άνθους, με τις εκλεκτότερες ποικιλίες ορχιδέας. Ένας μοναδικής ομορφιάς κήπος, με χιλιάδες διαφορετικά είδη.

Πληροφορίες: www.sbg.org.sg

4) Ο Κόσμος των Ζωντανών Χρωμάτων φιλοξενεί 8.000 πτηνά από 600 διαφορετικά είδη. Ο 20,2 εκταρίων κήπος φιλοξενεί διάφορες θεματικές ενότητες.

Πληροφορίες: www.birdpark.com.sg

5) Επισκεφθείτε τον πολυβραβευμένο Ζωολογικό Κήπο, για 8η φορά νικητή ως η Καλύτερη Ψυχαγωγική Εμπειρία» από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Σιγκαπούρης και ένας από τους ομορφότερους στον κόσμο.

Πληροφορίες: www.zoo.com.sg

6) Το Μουσείο Peranakan φιλοξενεί την πλουσιότερη και εκλεκτότερη συλλογή σε 10 γκαλερί, απεικονίζοντας μοναδικά έργα τέχνης από τη ΝοτιοΑνατολική Ασία.  

Πληροφορίες: www.peranakanmuseum.sg

7) Επιβιβαστείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με μίνι κρουαζιερόπλοιο, που από το 1987 πλέει στα κανάλια του ποταμού, προσφέροντας μια μοναδική θέα στους ουρανοξύστες και τη μοντέρνα μητρόπολη που ξεκίνησε από ένα ασήμαντο ψαροχώρι για να μεταμορφωθεί σε ένα πολύβουο εμπορικό κόμβο για όλο τον κόσμο.  

Πληροφορίες: www.rivercruise.com.sg

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr