GermanwingsΗ Germanwings ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων της προς το μαγευτικό νησί Τενερίφη στο πρόγραμμα των θερινών της πτήσεων για το 2011. Από 24 Σεπτεμβρίου μέχρι 29 Οκτωβρίου 2011 θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πτήσεις από τη βάση της στη Κολονία/ Βόννη προς το ηφαιστειογενές νησί.

Για να μας κινήσει ωστόσο περισσότερο το ενδιαφέρον, η αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, μας κάνει την εξής προσφορά: Όσο πιο νωρίς κάνει κάποιος κράτηση των εισιτηρίων του, τόσο πιο οικονομικές οι τιμές των εισιτηρίων που του προσφέρονται.

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, εκεί που ξεκινάνε οι πρώτες βροχές και το πρώτο δροσερό αεράκι μας χτυπάει την πόρτα, ένα ταξιδάκι στο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων ακούγεται πολύ ελκυστική ιδέα. Τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το νησί διατηρεί μία μέση θερμοκρασία 22 με 24 βαθμούς Κελσίου και το κλίμα είναι ιδανικό για βουτιές. Η Τενερίφη αποτελεί το ιδανικό νησί για την ανάκτηση των δυνάμεών σας πριν την έναρξη του νέου χειμώνα.

Παράλληλα με τις πτήσεις στην Τενερίφη, η Germanwings προσφέρει αμέτρητες συνδέσεις μέσω των 5 γερμανικών βάσεών της (Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schönefeld, Ντόρτμουντ και Ανόβερο) σε περισσότερους από 75 ενδιαφέροντες προορισμούς της Ευρώπης.

Οι κρατήσεις είναι ήδη πραγματοποιήσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρίας στο www.germanwings.com.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr