© Olympic AirΚάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για σας 9 weekendair προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με ειδικούς χαμηλούς ναύλους!

Από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας. Κάντε την κράτησή σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια στις επόμενες δέκα ημέρες, από τη Δευτέρα έως τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 1350 θέσεις σας περιμένουνε! Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).

Για την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου ως την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, οι weekendair προορισμοί για ταξίδια από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ως την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι:

Eκτός συνόρων

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη από 77€, Κωνσταντινούπολη - Αθήνα από 46€

Αθήνα - Βουκουρέστι από 73€, Βουκουρέστι - Αθήνα από 62€

Αθήνα - Κάιρο από 77€, Κάιρο - Αθήνα από 61€

Εντός συνόρων

Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 51€, Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 32€

Αθήνα - Χανιά από 51€, Χανιά - Αθήνα από 32€

Αθήνα - Μυτιλήνη από 51€, Μυτιλήνη - Αθήνα από 32€

Αθήνα - Σαντορίνη από 51€, Σαντορίνη - Αθήνα από 32€

Αθήνα - Ιωάννινα από 51€, Ιωάννινα - Αθήνα από 32€

* Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr