Η Germanwings διακρίνεται στις επιχειρήσεις των αερομεταφορών!«Η Germanwings ανήκει σε μια από τις πιο παραγωγικές επιχειρήσεις στη Γερμανία.» Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που δημοσιεύτηκε στο Profiles International, τον παγκόσμιο «ηγέτη» όσον αφορά στην σκιαγράφηση τέτοιου είδους ερευνών.

Η μελέτη κάνει έναν διαχωρισμό μεταξύ των διάφορων επιχειρήσεων. Η αγαπημένη μας αεροπορική εταιρεία, αναφορικά με όλες τις υπόλοιπες, έκτος του ότι έχει την καλύτερη αξιολόγηση είναι και η πιο παραγωγική της Γερμανίας.

Η Germanwings ανήκει δικαιωματικά πλέον στον κλάδο επιτυχημένων επιχειρήσεων, σύμφωνα με την έρευνα, όπως: T-Mobile, Microsoft, Deutsche Bank, Philips, Krombacher Brauerei, Aldi-Süd, Bauhaus και C&A, ήδη από το 2002. H εταιρεία Profiling για την τρέχουσα έρευνα αξιολόγησε τα ετήσια αποτελέσματα του 2009 για πάνω από 1000 γερμανικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις ταξινομήθηκαν σε 12 τομείς με συνολικά 80 υπο-ομάδες. Όπως περιγράφει το Profiles International, αναγνωρίστηκαν οι πιο παραγωγικές μέσα από μελέτη της καλύτερης σχέσης ανάμεσα στη θέση και τον αριθμό των πλήρης απασχόλησης εργαζομένων. Μία από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την ένδειξη παραγωγικότητας, σύμφωνα με το Profiles International, καθίσταται η ικανότητα των εργαζομένων σε θέματα marketing και πωλήσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr