Η Emirates φέρνει πιο κοντά τη Δυτική Αφρική με νέες πτήσεις προς το  ΝτακάρH Emirates Airline αυξάνει τις αεροπορικές συνδέσεις προς στη Δυτική Αφρική, ξεκινώντας πτήσεις προς το Ντακάρ. Η πτήση EK 797 απογειώθηκε για τον 105ο προορισμό της Emirates, δημιουργώντας το μοναδικό χωρίς ενδιάμεσες στάσεις δρομολόγιο μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σενεγάλης. Η νέα αεροπορική σύνδεση είναι μια εύκολη, γρήγορη και βολική υπηρεσία για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους αναψυχής.

Ο Nigel Page, Senior Vice President of Commercial Operations, Africa & the Americas δήλωσε: «Η νέα αεροπορική σύνδεση ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο αεροπορικό ταξίδι ανάμεσα στην Μέση Ανατολή και τη Δυτική Αφρική. Πλέον οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς τη Σενεγάλη δεν θα πρέπει να κάνουν μεγάλες αποστάσεις μέσω της Ευρώπης ή άλλων περιοχών της Αφρικής για να φθάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Η Emirates φέρνει πιο κοντά τη Δυτική Αφρική με νέες πτήσεις προς το  ΝτακάρΑντιθέτως μπορούν να απολαύσουν την άνεση που προσφέρει η πτήση χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς Ντουμπάι, συνδέσεις με πόλεις στη Μέση Ανατολή, στην Ινδική Χερσόνησο, την Ασία και την Άπω Ανατολή (μέσω του Terminal 3 της Emirates), παρέχοντας όριο βάρους αποσκευών πέρα από το καθιερωμένο, καθώς και το βραβευμένο σύστημα υπηρεσιών εν πτήσει το οποίο διαθέτει η αεροπορική».

Για το συγκεκριμένο δρομολόγιο χρησιμοποιείται αεροσκάφος τύπου Α340-300, το οποίο διαθέτει 12 θέσεις στην Πρώτη Θέση, 42 στην Επιχειρηματική και 213 στην Οικονομική θέση.

Η Emirates μεταφέρει 65 τόνους εμπορευματικού φορτίου την εβδομάδα από διαφορετικά σημεία του παγκοσμίου δικτύου της, συμπεριλαμβανομένων εξοπλισμό βιομηχανικών πετρελαϊκών μονάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υφάσματα από την Ασία, ηλεκτρονικά είδη από την Ανατολική Ασία και ποικιλία προϊόντων και είδη ρουχισμού από την Ινδία. Μια από τις σημαντικότερες εισαγωγές στην Σενεγάλη είναι τα είδη αλιείας, όπου αναμένεται να μεταφερθούν πάνω από 3,500 τόνοι μέσα σε ένα χρόνο.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2010, η Emirates πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις προς Ντακάρ πέντε φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Το Ντακάρ είναι ο πέμπτος νέος προορισμός που ξεκίνησε το χρόνο αυτό από την αεροπορική εταιρεία. Οι υπόλοιποι προορισμοί είναι το Τόκυο στις 28 Μαρτίου, το Άμστερνταμ την 1η Μαΐου, η Πράγα την 1η Ιουλίου και η Μαδρίτη την 1η Αυγούστου.

Νέο δρομολόγιο της Emirates στο ΝτακάρΑριθμός Πτήσης     Αναχώρηση                Άφιξη

ΕΚ 797                    Ντουμπάι 9:55             Ντακάρ 16:00

ΕΚ 798                    Ντακάρ 17:40              Ντουμπάι 7:15 (επόμενο πρωί)

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr