Νέες προσφορές για μακρινούς προορισμούς από τη SwissΟ Σεπτέμβρης μπήκε και ήδη οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στους παλιούς ρυθμούς. Πάντα όμως υπάρχει ένας λόγος για ακόμη ένα ταξίδι. Ειδικά, όταν αεροπορικές εταιρίες κύρους, όπως η Swiss International Airlines, αρχίζει τις προσφορές της!

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, εκεί που έχουν γυριστεί οι πιο διάσημες ταινίες του κόσμου, στο μέρος που απολαμβάνεις το ατελείωτο shopping και εκστασιάζεσαι από τα πελώρια κτίρια, η Νέα Υόρκη, αποτελεί must προορισμό για όλους! Κάντε τώρα κράτηση στο SWISS.COM και εξασφαλείστε τις ειδικές τιμές της SWISS που ξεκινούν από €572.- από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Φυσικά, εκτός από τη Νέα Υόρκη, η Swiss μας ταξιδεύει σε ακόμη περισσότερους μακρινούς προορισμούς, στις ΗΠΑ αλλά και την Ασία.

Περισσότεροι προορισμοί:

Από Αθήνα

Βοστόνη από €622, Σικάγο από €652, Μαϊάμι από €697

Από Θεσσαλονίκη

Νέα Υόρκη από €572, Βοστόνη από €602, Σικάγο από €632, Μαϊάμι από €677 

και ακόμη μακρύτερα...

Μπανγκόκ από €625, Χονγκ Κονγκ από €720, Σάο Πάολο από €856...

Φυσικά, υπάρχουν ειδικοί όροι για κάθε προσφορά, αλλά και για έγκαιρες κρατήσεις. Απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας για τις επεξηγήσεις και προσφορές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr