Ακόμη περισσότερα οφέλη για τους επιβάτες των θέσεων Club Europe, Club World ή First της British AirwaysΟι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον να κερδίσουν έως και 100.000 μίλια ή και έως 800 δολάρια εξαργυρώσιμα μέσω της Marriott TravelCard εάν επιλέξουν να ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε κατηγορία διακεκριμένης θέσης της British Airways από σήμερα και για όλο το 2010.

Οι πελάτες θα κερδίζουν μπόνους μίλια της British Airways κάθε φορά που επιλέγουν να ταξιδέψουν στις θέσεις Club Europe, Club World ή First, γεγονός που θα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση δωρεάν πτήσης και στην απόκτηση της Marriott TravelCard. Η κάρτα μέλους Marriott TravelCard μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Marriott σε όλο τον κόσμο, τόσο για διαμονή, όσο και για τις εκλεπτυσμένες υπηρεσίες που αυτά παρέχουν όπως θεραπείες spa, cocktails, δείπνα ακόμη και σύντομο παιχνίδι γκολφ.

H νέα σουίτα Πρώτης Θέσης της British Airways, με τραπεζάκι πλάι στα καθίσματαΓια να απολαύσουν τα παραπάνω προνόμια, οι επιβάτες θα πρέπει να είναι μέλη ή να εγγραφούν στο πρόγραμμα ανταμοιβής συχνών ταξιδιωτών της British Airways, το British Airways Executive Club στη διεύθυνση www.ba.com/stepup

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Αirways δήλωσε σχετικά: «H British Airways δίνει σε όλους τους επιβάτες της που ταξιδέψουν στις θέσεις Club Europe, Club World ή First τη δυνατότητα να απολαύσουν υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας όπως πολυτελή σαλόνια, γρηγορότερο check-in και μεγαλύτερες και πιο ευρύχωρες καμπίνες. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα προσφορά και προσκαλούμε όσους επιβάτες μας δεν είναι ήδη μέλη του προγράμματος Executive Club να εγγραφούν και να απολαύσουν όλα όσα προνόμια έχει να τους προσφέρει.»

√ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά ή για να εγγραφείτε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ba.com/stepup

√ Για τις τελευταίες προσφορές και κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 8011156000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr