spotlight1Mια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, η Qatar Airways, προσφέρει καλοκαιρινές προνομιακές τιμές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά κλικ μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας και το ταξίδι των ονείρων σας σάς περιμένει.

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας, μέσω qatarairways.com/gr, μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2010 για τους συναρπαστικούς προορισμούς της Qatar και οργανώστε το ταξίδι σας μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2010.

Οι προορισμοί των ονείρων σας περιμένουν. Ανακαλύψτε την χλιδή της Μέσης Ανατολής, ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι από 391€*. Επισκεφθείτε την ιστορική Τεχεράνη από 465€*, τα πολιτιστικά κέντρα της Μπανγκόκ από 579€* και της Μελβούρνης από 867€* και για αγορές την Κουάλα Λουμπούρ από 655€*.

Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένες θέσεις.


*Όροι και Προϋποθέσεις: 1) Περίοδος πώλησης: Μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2010. 2) Περίοδος ταξιδιού: Μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2010. 3) Ελάχιστη διαμονή: 3 μέρες. 4) Μέγιστη διαμονή: ποικίλει ανά προορισμό. 5) Ισχύει μόνο σε πτήσεις της Qatar Airways. Η προσφορά για Μπανγκόκ ισχύει για συγκεκριμένες πτήσεις QR610/613

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr