olympic_aircraftΗ Olympic Air συνεχίζει τις προσφορές της και μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε σε ονειρεμένους προορισμούς του εξωτερικού από 74€.Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Αλεξάνδρεια, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Βιέννη, Βρυξέλλες, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Ρώμη, Σόφια και για κρατήσεις από 18/6 έως και 27/6 για ταξίδι από 1/10 έως και 30/11.

Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων φόρων αεροδρομίων καθώς και της χρέωσης για online κράτηση μέσω του site της εταιρίας! Πλην όμως, δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ, σε περίπτωση ακύρωσης, δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. 

Info: www.olympicair.com

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr