Εγκαινιάστηκαν οι πτήσεις της Air Canada που θα συνδέουν την Αθήνα με το Τορόντο και το ΜόντρεαλΗ Air Canada εγκαινίασε την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο, με πτήσεις που θα εκτελούνται από τις 4 Ιουνίου έως τις 19 Οκτωβρίου 2010, προσφέροντας μια ευέλικτη πρόταση ταξιδιού για όλους τους Έλληνες που επιθυμούν να επισκεφτούν τους συγγενείς και φίλους τους στον Καναδά.

Το αεροσκάφος Boeing 767-300 με αρ. πτήσης ΑC 828, από το Μόντρεαλ, προσγειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το αεροδρόμιο καλωσόρισε την πτήση της Air Canada με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα και το εθιμοτυπικό «δέσιμο της κορδέλας» που συμβολίζει την ένωση των δύο προορισμών. Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στελέχη της Air Canada, ο διπλωματικός επιτετραμμένος της Καναδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κ. Denys Tessier, εκπρόσωποι της Lufthansa και των ΜΜΕ.

Ο κ. Gary Cross, Γενικός Διευθυντής της Air Canada για Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδία, παρουσίασε τα νέα δρομολόγια: "Οι απευθείας εποχικές συνδέσεις της Air Canada μεταξύ Μόντρεαλ, Τορόντο και Αθήνας θα προσφέρουν στους επιβάτες ακόμη περισσότερες άνετες επιλογές για τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους είτε γα διακοπές είτε για επισκέψεις σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Με την προσθήκη της Αθήνας στο θερινό πρόγραμμα της Air Canada για το 2010, συνεχίζουμε να εκμεταλλευόμαστε τη δυναμικότητα του στόλου μας, ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση της θερινής περιόδου."

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, καλωσόρισε τα νέα δρομολόγια. "Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την Air Canada, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με εξαιρετικό δυναμισμό και εκτενέστατο εγχώριο και διεθνές δίκτυο προγραμματισμένων τακτικών επιβατικών πτήσεων Τα νέα δρομολόγια αυξάνουν τους προορισμούς που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Αθήνας και τις δυνατότητες επιλογής των επιβατών μας. Κυρίως όμως, τα δρομολόγια αυτά θα φέρουν τις δύο χώρες ακόμη πιο κοντά και θα δώσουν τη δυνατότητα στα μέλη της ελληνικής κοινότητας του Καναδά να μας επισκέπτονται συχνότερα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Air Canada σε αυτό το νέο εγχείρημα".

Η Air Canada έχει επιλέξει τη Lufthansa ως επίσημο Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα. Εκ μέρους της Lufthansa, ο κ. Paulo Yoshikawa, Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Lufthansa επελέγη ως ο επίσημος Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Air Canada και καλωσορίζουμε στην ελληνική αγορά αυτή την καταξιωμένη καναδική εταιρεία. Προσδοκούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

Δρομολόγια – Υπηρεσίες της Air Canada στην Αθήνα

Οι απευθείας πτήσεις της Air Canada από την Αθήνα μέσω των κόμβων του Μόντρεαλ και του Τορόντο, προσφέρουν στους ταξιδιώτες βολικές συνδέσεις και ανταποκρίσεις στο εκτενές δίκτυο της εταιρείας στον Καναδά και στη Βόρειο Αμερική. Συγκεκριμένα, η Air Canada πετάει σε 61 προορισμούς στον Καναδά (Οτάβα, Κεμπέκ, Χάλιφαξ, Κάλγκαρι, Έντμοντον, Βανκούβερ κ.α.) και σε 51 προορισμούς στην Αμερική (Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Σικάγο, Βοστόνη και Νέα Υόρκη). Αντίστοιχα, οι επιβάτες που φθάνουν στην Αθήνα από τον Καναδά, θα εξυπηρετούνται με βολικές ανταποκρίσεις μέσω της Aegean Airlines (μελλοντικό μέλος Star Alliance, σε διαδικασία ένταξης έως τέλος Ιουνίου) προς/από τη Θεσσαλονίκη και αρκετά ελληνικά νησιά (Μύκονο, Ηράκλειο, Ρόδο κ.α.).

Οι πτήσεις της Air Canada από/προς την Αθήνα θα εκτελούνται με αεροσκάφος Boeing 767-300ER 244 θέσεων, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας/ τιμής στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα – βάσει διαθεσιμότητας – να επιλέξουν κάθισμα στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας με μεγαλύτερη άνεση και χώρο.

Δρομολόγια της AIR CANADA για το διάστημα 6 Ιουνίου – 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΘΗΝΑ- ΜΟΝΤΡΕΑΛ: Αναχώρηση από Αθήνα: κάθε Δευτέρα- Πέμπτη- Σάββατο με την πτήση AC829 στις 13:15 (τοπική ώρα Αθήνα). Άφιξη στο Μόντρεαλ : αυθημερόν, στις 16:20 (τοπική ώρα Καναδά)

ΜΟΝΤΡΕΑΛ- ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση από Μόντρεαλ: κάθε Δευτέρα- Πέμπτη- Σάββατο με την πτήση AC828 στις 18:10 (τοπική ώρα Καναδά). Άφιξη στην Αθήνα: την επόμενη ημέρα από την ημέρα αναχώρησης από τον Καναδά, στις 10:20 (τοπική ώρα Ελλάδας)

ΑΘΗΝΑ- ΤΟΡΟΝΤΟ: Αναχώρηση από Αθήνα κάθε Τρίτη- Παρασκευή- Κυριακή με την πτήση AC827, στις 12:15 (τοπική ώρα Ελλάδας). Άφιξη στο Τορόντο: αυθημερόν, στις 16:00 (τοπική ώρα Καναδά)

ΤΟΡΟΝΤΟ- ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση από Τορόντο: κάθε Τετάρτη- Παρασκευή- Κυριακή με την πτήση AC826, στις 19:10 (τοπική ώρα Καναδά). Άφιξη στην Αθήνα: την επόμενη ημέρα από την ημέρα αναχώρησης από τον Καναδά, στις 11:45 (τοπική ώρα Ελλάδας).

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης στην Ελλάδα

Οι επιβάτες θα μπορούν να καλούν στο 00800972131023 από Κυριακή έως Πέμπτη, 08:30 – 17:00, ενώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα εξυπηρετούνται στο 210 6175370, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17:00 (εκτός αργιών)
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.aircanada.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr