Swiss

Στις 2 Ιουνίου η SWISS εγκαινιάζει έξι εβδομαδιαίες, απευθείας, πτήσεις από τη Ζυρίχη στο Σαν Φρανσίσκο και το γιορτάζει με έναν διασκεδαστικό διαγωνισμό καραόκε. Δώστε στην δημιουργικότητα σας απόλυτη πρωτοβουλία και κερδίστε δυο εισιτήρια Διακεκριμένης θέσης για το Σαν Φρανσίσκο, την πόλη που γεννήθηκε το κίνημα της Δύναμης των Λουλουδιών. Πολλά ακόμα απίθανα βραβεία περιμένουν να γίνουν δικά σας.

Για να συμμετέχετε, φτιάξτε το δικό σας πρωτότυπο βίντεο του κλασσικού τραγουδιού «Σαν Φρανσίσκο» από τον Scott McKenzie. Ελάτε σε επαφή με το Παιδί των Λουλουδιών που κρύβετε μέσα σας… φανταστείτε περούκες, μεγάλα γυαλιά κ.α. Όλα παίζουν! 

Μοιραστείτε το βίντεο σας με όλο τον κόσμο ανεβάζοντας το στον ιστοχώρο μας «Sing Francisco» όπου οι θεατές θα μπορούν να το βαθμολογήσουν. Βεβαιωθείτε ότι κι εσείς με τη σειρά σας έχετε βαθμολογήσει άλλα βίντεο που έχουν καταχωρηθεί καθώς έτσι θα έχετε παραπάνω ευκαιρίες να κερδίσετε εισιτήρια για το Σαν Φρανσίσκο! Μπείτε στο http://www.singfrancisco.com και δοκιμάστε το ταλέντο σας!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr