Το Nilaya αλλάζει και καλωσορίζει μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa, προσφέροντας ποιοτικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς! Γνωρίστε πρώτοι το πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός UltraPlus VPL το οποίο δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες των βραβευμένων προϊόντων Murad, μέσα από υψηλού επιπέδου θεραπείες περιποίησης αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι

Το Nilaya αλλάζει και καλωσορίζει μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa, προσφέροντας ποιοτικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς! Γνωρίστε πρώτοι το πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός UltraPlus VPL το οποίο δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες των βραβευμένων προϊόντων Murad, μέσα από υψηλού επιπέδου θεραπείες περιποίησης αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι!

UltraPlus VPL – πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός

Το Nilaya αλλάζει και καλωσορίζει μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa, προσφέροντας ποιοτικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς! Γνωρίστε πρώτοι το πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός UltraPlus VPL το οποίο δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες των βραβευμένων προϊόντων Murad, μέσα από υψηλού επιπέδου θεραπείες περιποίησης αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτιΚαταπολεμήστε την τριχοφυΐα, την ακμή, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, με το καινοτόμο σύστημα παλμικού φωτός νέας γενιάς! Το παγκοσμίως επιτυχημένο σύστημα παλμικού φωτός, UltraPlus VPL, ήρθε στο Nilaya Spa με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες, ανώδυνες και ακίνδυνες υπηρεσίες αισθητικής, για την απομάκρυνση της τριχοφυΐας, τη μείωση και τη βελτίωση της ενεργούς ακμής, των επιφανειακών υπερμελαχρώσεων καθώς και των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με ένα ασφαλές σύστημα – με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 840 διαφορετικών φωτοπαλμών - το UltraPlus VPL αντιμετωπίζει άμεσα κάθε πρόβλημα αισθητικής της επιδερμίδας προσώπου & σώματος, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη ταλαιπωρία.

Επαγγελματικές Θεραπείες Murad

Καινοτόμα προϊόντα για υγιή & όμορφη επιδερμίδα. Ενισχύστε την αυτοάμυνα προσώπου & σώματος και διατηρήστε τις λειτουργίες τους σε υψηλά επίπεδα. Τα διάσημα, δραστικά προϊόντα Murad ήρθαν στο Nilaya Spa και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε μέσα από θεραπείες περιποίησης υψηλού επιπέδου αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι!

Aha rapid exfoliator facial by Murad → Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος, οι επαγγελματικές θεραπείες του Nilaya Spa βασίζονται στα οξέα (AHA's) και ενδείκνυνται για την πρόληψη και επιβράδυνση της «βιολογικής γήρανσης», τη λεύκανση και τη λιπαρότητα. Έχοντας ως συστατικό το γλυκολικό οξύ, η συγκεκριμένη θεραπεία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα – αποκαλύπτοντας ένα δροσερό, υγιές δέρμα – ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην ομαλοποίηση της υφής του δέρματος χάρη στους οξειδωτικούς, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικούς της παράγοντες. Πραγματοποιήστε τη μέγιστη δυνατή απολέπιση και διεγείρετε τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος σας, αποφεύγοντας κάθε πιθανό ερεθισμό!

Αντιμετωπίζετε προβλήματα λιπαρότητας; Το Nilaya Spa παρουσιάζει μια νέα και αποτελεσματική θεραπεία η οποία απομακρύνει ρύπους και περιττή λιπαρότητα από την επιδερμίδα ενώ καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βοηθώντας το δέρμα να αναπνεύσει και να αποσυμφορηθεί από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη μικροβίων. Τα ένζυμα παπάγιας και ανανά απολεπίζουν την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην εύκολη εξαγωγή του σμίγματος και την καταπολέμηση των φλεγμονών ακμής. Παράλληλα, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά συστατικά προλαμβάνουν τις βλάβες της ακμής, μειώνοντας ορατά την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Όλες οι επαγγελματικές αλλά και οι ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας Murad για το σπίτι, διατίθενται προς πώληση σε τιμές λιανικής, στο Nilaya Spa!Environmental shield Vit C infusion facial by Murad → Το Nilaya Spa συστήνει την πιο ισχυρή θεραπεία με καθαρό ασκορβικό οξύ (Vit C), ιδανική για την αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος και την ενδυνάμωση της άμυνας του, ενάντια στη δράση των ελευθέρων ριζών. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι πολλά καθώς συμβάλλει σημαντικά στον αποχρωματισμό των υπερμελαγχρώσεων, παρέχει άριστη αντιοξειδωτική προστασία ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα, εξασφαλίζοντας τη λάμψη και τη φωτεινότητα στο δέρμα!

Clarifying enzyme facial by Murad → Αντιμετωπίζετε προβλήματα λιπαρότητας; Το Nilaya Spa παρουσιάζει μια νέα και αποτελεσματική θεραπεία η οποία απομακρύνει ρύπους και περιττή λιπαρότητα από την επιδερμίδα ενώ καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βοηθώντας το δέρμα να αναπνεύσει και να αποσυμφορηθεί από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη μικροβίων. Τα ένζυμα παπάγιας και ανανά απολεπίζουν την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην εύκολη εξαγωγή του σμίγματος και την καταπολέμηση των φλεγμονών ακμής. Παράλληλα, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά συστατικά προλαμβάνουν τις βλάβες της ακμής, μειώνοντας ορατά την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Όλες οι επαγγελματικές αλλά και οι ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας Murad για το σπίτι, διατίθενται προς πώληση σε τιμές λιανικής, στο Nilaya Spa!

Ανακαλύψτε τον πλέον φυσικό τρόπο ανάκτησης νεανικής εμφάνισης σε πρόσωπο και σώμα  και αναδείξτε την εσωτερική δύναμη του δέρματός σας, χωρίς χρήση χημικών, lasers ή χειρουργείουSkin Micro-Needling by Murad → Ανακαλύψτε τον πλέον φυσικό τρόπο ανάκτησης νεανικής εμφάνισης σε πρόσωπο και σώμα και αναδείξτε την εσωτερική δύναμη του δέρματός σας, χωρίς χρήση χημικών, lasers ή χειρουργείου! Η θεραπεία Skin Micro-Needling αναζωογονεί το δέρμα, καθυστερώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, την ανάγκη για χειρουργικό νυστέρι. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικασία η οποία βασίζεται στον απευθείας μηχανικό ερεθισμό του χορίου και στην άμεση και έντονη διέγερση των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη θεαματική αύξηση παραγωγής κολλαγόνου. Η δημιουργία μικρονυγμών στο δέρμα αυξάνει θεαματικά τη διείσδυση των προϊόντων Murad, δίνοντας μια νέα διάσταση στις μέχρι τώρα θεραπείες. Για το πρόσωπο η θεραπεία μειώνει αισθητά τα σημάδια της ακμής, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει τις δυσχρωμίες και τα τραύματα, συμβάλει σημαντικά στην εξαφάνιση των ευρυαγγειών και εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια, όταν δεν είναι πολύ βαθιές. Για το σώμα η θεραπεία συμβάλει στην αύξηση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος, εξομαλύνει τις ραγάδες ενώ σε συνδυασμό με λιποτροπικούς παράγοντες, αντιμετωπίζει 100% αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

NILAYA SPA: www.nilaya.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr