Το NILAYA Mystic Spa καινοτομώντας στο χώρο των spa πρότεινε ένα νέο concept, απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το Mystic Spa Morocco Exotic Rituals. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς, σας μεταφέρουν στον παράδεισο του SPA...

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, το φημισμένο βούτυρο Karite χρησιμοποιείται ως το καλύτερο ενυδατικό στον κόσμο. Στον ναό ομορφιάς του NILAYA Mystic Spa το γνωρίζουν πολύ καλά και γι' αυτόν τον λόγο, «Το Χρυσάφι της Αφρικής» αποτελεί το πλέον βασικό συστατικό για τις πέντε νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη!

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες ενός μασάζ με βούτυρο Karite, επιλέγοντας πρώτα το αγαπημένο σας άρωμα ~ Fleur d' orange / Άνθη Πορτοκαλιάς - Amber / Κεχριμπάρι - Jasmine / Γιασεμί - Exotic Fruits / Εξωτικά φρούτα - Roses / Τριαντάφυλλο ~ και παραδοθείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι περιποίησης, βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας Morocco Exotic Ritual, με έλαιο αργκάν, βιταμίνη Ε και επτά διαφορετικά αιθέρια έλαια.

Μεταμορφωθείτε σε ιέρειες ομορφιάς καθώς το βαθύ peeling και massage με την πλούσια και κρεμώδη υφή του βουτύρου Karite θα αιχμαλωτίζει γλυκά όλο σας το σώμα και νιώστε το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, απολαμβάνοντας το διακριτικό άρωμα που θα σας χαρίσει, η βελούδινη κρέμα σώματος, με το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

* Το βούτυρο Karite είναι φυσικό προϊόν χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών.

Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Τέλος, δύο κεντρικές ημικυκλικές καμπίνες σχηματίζουν το απόλυτο Yin Yang!

(Τιμή: €85)

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00, Τηλέφωνο: 210 8001130

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr