Το πολυβραβευμένο Spa της Μεγάλης Βρεταννίας στην καρδιά της Αθήνας και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο της πόλης, σας περιμένει με ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεών του για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Ο πιο χαλαρωτικός τρόπος για να μειώσετε το στρες είναι να αφιερώσετε χρόνο στη Thermal Suite, να κολυμπήσετε στην αναζωογονητική εσωτερική πισίνα με τα υδρομασάζ ή να αφεθείτε στα ευεργετικά χαμάμ - κατά προτίμηση πριν από τις περιποιήσεις. Πρότασή μας για το μήνα αυτό: Θεραπείες Ayurveda...

 

Ayurvedic Experience Ritual

Ayurvedic Experience Ritual στο GB SPA του ξενοδοχείου Μεγάλη ΒρετανίαΈνα εξελιγμένο μασάζ Αγιουβέρδα με ζεστές πέτρες και περιτύλιξη σώματος - DOSHA SPECIFIC. Χαλαρώστε με αργές ρουφηξιές της συνταγής Αγιουβέρδα (Tri-Doshic) καθώς η παραδοσιακή περιποίηση ξεκινά με το τελετουργικό καθαρισμού ποδιών. Ακολουθεί απολέπιση σώματος με αλάτι και έλαια για την υποβοήθηση του κυκλοφορικού και τον καθαρισμό του δέρματος ώστε να βελτιωθεί η απορρόφηση των ελαίων και των βοτάνων που ακολουθούν. Ζεστά έλαια προετοιμάζονται το καθένα χωριστά και αναμιγνύονται με βότανα της Αγιουβέρδα όπου στη συνέχεια χύνονται στο σώμα και ξεκινά η διαδικασία του ειδικού μασάζ Dosha με κρύες και ζεστές πέτρες.

Το σώμα σκεπάζεται από μία στρώση ζεστών θαλάσσιων φυκιών, λάσπη ή παραδοσιακό πηλό Oshadi, με βαθιά διαπεραστική δράση και ζεστά λινά καλύμματα τυλίγουν το σώμα επιτρέποντας στα βότανα και τα έλαια να εισχωρήσουν βαθιά, υποβοηθώντας την αποτελεσματικότητά τους. Το πολυτελές Ινδικό μασάζ κεφαλής που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει βαθιά εισπνοή θεραπευτικών αρωματικών ελαίων, ενώ τα σημεία προσώπου Marma διεγείρονται για την αναζωογόνηση του δέρματος. Για την ενίσχυση του μασάζ Dosha, η περιποίηση περιτύλιξης καθώς και όλο το τελετουργικό σχεδιάζεται σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ama Releasing Abhyanga

Ayurvedic Experience Ritual στο GB SPA του ξενοδοχείου Μεγάλη ΒρετανίαΉχοι από την αρχαία σοφία της Αγιουβέρδα διαπερνούν αυτή την ολιστική περιποίηση που εμπνεύσθηκε με σκοπό την εξισορρόπηση των στοιχείων και των chakra σε σώμα και πνεύμα. Οι συσσωρευμένες και απαγορευμένες τοξίνες αποδεσμεύονται και απελευθερώνεται η ροή της φυσικής ενέργειας μέσω του σώματος και του μυαλού.

Πιείτε αργά μία χαλαρωτική συνταγή της Αγιουβέρδα (Tri-Doshic), από μίγμα βοτάνων ενώ θα γεύεστε την εμπειρία της ιεροτελεστίας Padabhyanga, ενός τελετουργικού καθαρισμού ποδιών. Ακολουθεί τόνωση και απολέπιση του σώματος με αλάτι και καθαριστικά έλαια που καταλήγει σ έναν απαλό καθαρισμό προσώπου. Έπειτα από ένα ζεστό ντους, παραδοθείτε στο μασάζ Ayuverdic Marma με τη χρήση ζεστού μίγματος ελαίων και βοτάνων που εφαρμόζονται σε ζωτικά ενεργειακά κέντρα προσώπου και σώματος, με σκοπό την αποδέσμευση της έντασης και την επανάκτηση της ενεργητικότητας.

Το τελετουργικό αυτό συμπεριλαμβάνει ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής Shirobhyanga ή έκχυση ελαίου Shirodhara από το τρίτο μάτι έως και το κεφάλι. Επιτύχετε απόλυτη ηρεμία και προετοιμαστείτε να ατενίσετε τον κόσμο απόλυτα ανανεωμένοι.

Ayurvedic Experience Ritual στο GB SPA του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι ένα spa voucher είναι το καλύτερο δώρο τόσο για εκείνη όσο και για εκείνον!

Επειδή τα προγράμματα και οι θεραπείες αλλάζουν, ενημερωθείτε για τις προσφορές, τις τιμές και τα πακέτα μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Πληροφορίες: http://www.gbspa.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr