Στο NILAYA Mystic Spa, ο Φεβρουάριος είναι μήνας αφιερωμένος στη σοκολάτα! Εγκαινιάζοντας ένα νέο concept υπηρεσιών – το Nilaya Gourmet - το οποίο συνδυάζει τις gourmet απολαύσεις που «αγαπάμε να λατρεύουμε» με τα πολύτιμα συστατικά που κρύβουν οι εξατομικευμένες θεραπείες που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος, το NILAYA Mystic Spa παρουσιάζει το Nilaya Chocolate Gourmet! Όλο τον Φεβρουάριο απολαμβάνουμε θεραπείες ομορφιάς με πρωταγωνιστή τον πιο γλυκό πειρασμό... τη σοκολάτα!

Nilaya Chocolate Affair

Nilaya GourmetΓια τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για κάθε σημαντική επέτειο, το Nilaya Mystic Spa προτείνει... σοκολατένιες απολαύσεις για δύο! Επιλέξτε ένα μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα – στη μεγάλη, διπλή καμπίνα του σπα – απολαμβάνοντας White Chocolate Affair, μια θεραπεία πειρασμός με λευκή σοκολάτα και serum φράουλας, για τη γυναίκα και Dark Chocolate Affair, μια ακαταμάχητη θεραπεία με πραγματική μαύρη σοκολάτα και peppermint oil, για τον άνδρα! Η πεμπτουσία των απολαύσεων συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο εξωτικό Jacuzzi. Χαλαρωμένοι και οι δύο, γιορτάστε τον έρωτά σας με ένα μοναδικό Gift Basket από το Nilaya Mystic Spa με σαμπάνια, κεριά, σοκολατάκια και φρούτα. *Το εορταστικό πακέτο Nilaya Chocolate Affair διαρκεί 110' και κοστίζει €85 το άτομο.

Spa Cuisine!

Nilaya Chocolate Gourmet. Top Spa destination στην ΕρυθραίαΕμπνευσμένοι από τη φιλοσοφία του ότι η ψυχική και σωματική ανάταση ολοκληρώνεται μέσω της τροφής, το Nilaya Mystic Spa σε συνεργασία με πολύ γνωστούς chef, των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας, εγκαινιάζει στο site του spa - www.nilaya.gr - μια πρωτότυπη υπηρεσία, μέσω της οποίας προτείνει ισορροπημένες συνταγές με βάση το συστατικό και τις γεύσεις που πρωταγωνιστούν στο concept Nilaya Gourmet! Και επειδή η γνωστή ρήση θέλει τον έρωτα να περνάει απ' το στομάχι... τι πιο gourmet και σοκολατένιο από Soufflé σοκολάτας με σάλτσα βανίλιας! Το πολυβραβευμένο Βόρειο – Ιταλικό Gourmet Εστιατόριο SALE & PEPE στο Κολωνάκι και ο Ivan Ottavianni προτείνουν για τον μήνα Φεβρουάριο μια συνταγή – πειρασμό, την οποία θα βρείτε ΜΟΝΟ στο www.nilaya.gr, στην κατηγορία Spa Cuisine.

Είτε πικρή, είτε γλυκιά, είτε λευκή, είτε γάλακτος, η σοκολάτα έχει φανατικούς πιστούς παγκοσμίως... Χαρίστε και εσείς στον εαυτό σας την πολυτέλεια να παραδοθείτε σε ένα χαλαρωτικό και «σοκολατένιο» περιβάλλον, μέσα από μοναδικές θεραπείες. Chocolate Full Body Therapy, Choco Orange Body, White & Dark Chocolate Affair, σας περιμένουν όλο τον Φεβρουάριο, στον παράδεισο του Nilaya Mystic Spa.

NILAYA MYSTIC SPA,Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00

Τηλέφωνο: 210 8001130

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr